Aripi de pui marinate in lapte la cuptor

de sebirizescu in Pui, 19 Sep 2016 | 3330 vizualizari

 

"Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 4-6 aripi de pui
  • 50-100 ml lapte
  • vegeta/piper /turmeric
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui marinate in lapte la cuptor:

Aripiile de pui se curata si se pun intr-un castron inalt,acoperim cu lapte,punem condimentele,acoperim castronul si lasam la frigider pentru cateva ore,sau peste noapte la marinat.

Intre timp se intorc si pe partea cealalta.

Se scot din lapte,se pun intr-un vas de ceramica,punem putina apa,usturoiul taiat felii si stropim cu ulei de masline.

Se da la cuptor pentru circa 30-40 minute(sa se rumeneasca putin).

Se servesc cu garnitura de legume sau cartofi prajiti.

Sunt foarte fragede.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui marinate in lapte la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu morcov si busuioc