Aperitiv pasta de ton

de Oana in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2016 | 17748 vizualizari

 

O idee super rapida pentru micul dejun sau o gustare pentru orice ora :)

 

INGREDIENTE

  • o cutie de ton in suc propriu (160 gr)
  • 20 gr unt
  • 1 lingura smantana grasa
  • 5-6 masline verzi fara samburi
  • 1 fir subtire ceapa verde
  • 1 lingura marar tocat 2 lingurite zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pasta de ton:

  • Scurge bine tonul si pune-l in mini tocatorul Breville sau al unui robot de bucatarie.

  • Adauga peste el restul ingredientelor si mixeaza bine pana obtii o pasta fina.

  • Serveste pasta de ton pe paine prajita si decoreaza dupa plac.

TIPS-URI

1

Poti mixa ingredientele si cu un blender vertical.

2

Nu mai este nevoie de sare, maslinele verzi sunt suficient de sarate.

3

Daca vreti sa fie mai dietetica, inlocuiti untul si smantana cu o lingura generoasa de branza de vaci degresata si puneti 1-2 linguri de apa, ca sa se poata mixa. Eu am incercat si varianta asta si e tare gustoasa si asa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu brânză și fistic