Înghețată de pepene rosu

de AndrutzaP in Dulciuri, 30 Iun 2016 | 5731 vizualizari

 

   Este vara si nimic nu poate inlocui o inghetata buna, racoroasa, din fructe. Va propun o inghetata de pepene rosu:)

 

INGREDIENTE

  • 1 bol cuburi pepene rosu (2 felii mari)
  • 150 grame iaurt grecesc (10 % grasime)
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri vodka
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri sirop de cirese negre
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Înghețată de pepene rosu:

   Pepenele se curata de seminte si se pune in blender.

   Se adauga peste el si restul ingredientelor si se blenduiesc pana devin o pasta omogena.

   Compozitia astfel formata se pune intr-o caserola si se baga la congelator. In primele 2 ore amestecati in ea din 30 in 30 minute pentru a nu se forma cristale de gheata.

   Se serveste cu pofta!

  

TIPS-URI

1

inghetata trebuie scoasa de la congelator cu 30 minute inainte de a fi servita.

2

puteti renunta la vodka, dar aceasta are rolul de a preveni inghetarea "bocna", face inghetata mai "pufoasa".

Daca ti-a placut reteta noastra "Înghețată de pepene rosu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

adry88 1

30.06.2016, 22:54

ce culoare frumoasa

Nepotii_si_bunica 1

03.07.2016, 11:02

Ce racoroasa e!

Ancutsa 1

04.07.2016, 11:49

Interesant si gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gomboti cu prune