Aperitiv de fite cu branza Camembert

de Mutulica in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2016 | 4289 vizualizari

 

Reteta de mancat macar o data numai de catre cei care stau bine cu fierea. Prefer sa mananc orice macar o data chiar daca vomit pe urma decat sa renunt la o mancare renumita fara sa-i stiu gustul, dar branza Camembert miroase ca sosetele nespalate si instantaneu mi-a sarit nevasta-n cap: ai dat banii pe prostii, d-aia era si la reducere!

 

INGREDIENTE

  • Branza Camembert
  • dulceata de zmeura
  • dulceata de ardei iute
  • paine prajita, calda
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de fite cu branza Camembert:

Pana si specialistii lasa la latitudinea consumatorilor mancatul cojii groase de deasupra(cea mai puturoasa, ba chiar o interzic in anumite cazuri, ca la branza luata de mine. Nu va faceti griji, coaja aia groasa pute ingrozitor, dar nu va omoara si, daca sunteti ca mine, decat sa aruncati ceva scump pe care l-ati platit, mai bine sa rada de voi lumea rea si invidioasa! Puteti sa spuneti ca acea coaja recomandata a fi aruncata are cele mai multe bacterii panaceu universal pentru sanatate, dar e buna doar pentru cei alesi, pe care-i si desteapta!

 Dupa ce am dres putoarea cu dulceata de zmeura si dulceata de ardei iute, mirosul persista nealterat si parea sa ma stimuleze sa mananc cat mai repede. Asocierile de dulce, iute si branza grasa puturoasa (cu aroma de mar, asta spun specialistii, insa eu nu am gasit nici macar o urma de coaja, o samanta de mar macar!)  fac acest aperitiv surprinzator de gustos.Daca incercati sa mancati cu un cleste agatat de nas, cred ca terminati cutia!

Va doresc pofta buna si nas infundat!

......................................................

Si cand stiu ca bucatarul lui Jacques Yves Cousteau i-a aruncat in Dunare putina lui Radu Anton Roman cu bunatate de branza romaneasca...

Cochon arogant!...

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de fite cu branza Camembert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

08.12.2016, 01:01

) Nu-i bai ca miroase . Avem ,, cleme'' de rufe . Combinatia imi place si este tentanta

Mutulica 1

08.12.2016, 06:02

Saru-mana, Miha!

Panacris 1

10.10.2017, 19:29

Foarte bun! Sa vezi ce gustoasa e si pane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de legume