Aperitiv cu ciuperci

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2016 | 5256 vizualizari

 

Picnicoase si cam atat.....

 

INGREDIENTE

  • 400 g bureti vineciori si galbiori
  • 180 g branza capra
  • 5 oua
  • 10 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri smantana dulce
  • 250 g faina
  • piper alb
  • 1/2 lingurita sare
  • ulei pentru uns formele
Portii: 86
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ciuperci:

Mai intai spalam bine buretii de impuritati si ii taiem cubulete mici. Curatam ceapa si o taiem marunt.Punem tigaia wok pe foc sa se incinga, adaugam ulei, nu foarte mult, apoi adaugam ceapa si buretii, sarea si piperul si lasam sa se caleasca cca 20 min. Separam galbenusurile de albusuri, Albusurile cu un praf de sare le mixam bine pana obtinem o spuma tare. Peste galbenusuri punem branza rasa, smantana si amestecam bine, apoi adaugam mararul. Dupa ce am calit ceapa si buretii amestecam cu mixul de galbenusuri ,branza si smantana, omogenizam bine si adaugam faina cernuta. La final incorporam albusurile batute spuma, cu miscari lente de jos in sus. Ungem formele d esilicon cu ulei,eu am folosit niste forme micute de silicon, cu ajutorul unei lingurite umplem formele si dam tava la cuptorul preincalzit. Sunt gata cand incep s ase rumeneasca si se desprind pe margini. Nu le laud, astept vedictul......

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci trase in unt