Aripioare crocante

de Rahela Velicu in Pui, 30 Mai 2016 | 3669 vizualizari

 

Foarte gustoase aripioarele astea.Ideale cu o salata de varza. Reteta si aici- http://noiinbucatarie.ro/aripioare-crocante/

 

INGREDIENTE


    • 1 kg aripioare
    • 3 oua
    • 400 g fulgi de porumb
    • 100 g faina
    • sare,piper
    • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Se taie aripioarele de pui de la fiecare incheietura. Varful se arunca, se folosesc doar cele 2 parti mai mari.

Fulgii de porumb se sfarama, dar foarte putin, nu trebuie sa fie pasati complet.

Se pune intr-o farfurie faina, iar in alta ouale batute.

Aripioarele se dau prin faina, prin ou, apoi prin fulgii de porumb si se pun in ulei incins la prajit.

Cand sunt gata, se scot pe un servetel pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se pot servi cu diferite garnituri.

TIPS-URI

1

Se pot coace la cuptor, daca vreti sa evitati excesul de ulei.

2

Merg de minune cu ketchup si mustar sau cu salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante, in crusta de fulgi de porumb