A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pulpe de pui umplute

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pulpele se curata si se bat cu ciocanul ca la snitele intre doua folii alimentare. Se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper. Celelalte ingrediente se toaca marunt, iar cascavalul...Citeste continuarea

Painici cu lapte si cartofi

Postat de: claudiaO in Piine

Începem prin a pune cartofii la fiert ca pentru piure, cu o linguriță de sare. Cand sunt gata fierti, scurgem zeama si o amestecam 100 g unt. Restul de unt il amestecăm cu cartofii pasati...Citeste continuarea

Piept de purcelus cu cartofi, la...

Postat de: mihaelar63 in Porc

Pieptul de porc se spala si se portioneaza in bucati . Cartofii se curata si se taie pe lungime . Usturoiul se curata si se feliaza. Asezati cartofii in tava . Sub ei...Citeste continuarea

Pulpa de porc gatita lent

Postat de: panacris in Porc

Pulpa de porc se maseaza cu condimentele pentru bait uscat de la Kotany si se lasa la rece, asa uscat, fara niciun lichid, minim 180 de minute sau peste noapte la rece. Apoi se pune pulpa la...Citeste continuarea

Perisoare aperitiv

Postat de: eumimi in Porc

Cartofii ii curatam, ii taiem felii mici si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii pasam. Carnea tocata o punem intr-un bol, adaugam usturoiul si morcovul date pe...Citeste continuarea

Paine cu ceapa calita

Postat de: cristina1985 in Piine

Ceapa se curata de coaja, se spala si se taie marunt. Se caleste in 50 ml ulei, pana se inmoaie. Se toarna 100 ml lapte cald,intr-un bol. Se adauga zaharul si drojdia uscata si se amesteca. Nu...Citeste continuarea

Paste cu branza si bacon

Postat de: cristina1985 in Spaghete

Se pune apa (mai multa) la fiert, iar cand da in clocot, se adauga pastele si sare. Se fierb cam 15-20 minute (depinde cum le doriti). Se scurg, daca e cazul. Baconul se taie in bucati mici si...Citeste continuarea

Parjolute din carne de porc

Postat de: mihaelar63 in Porc

 Curatati si tocati marunt ceapa verde si usturoiul . Taiati maruntel branza maturata . Carnea tocata se pune intr-un bol mare si se amesteca cu sare,piper,ierburi...Citeste continuarea

Pate de ficat de pui

Postat de: cristina1985 in Ficat

Ceapa se toaca marunt si se pune intr-o tigaie cu apa si ulei ( sau doar cu ulei-daca nu vreti dietetic). Se caleste si apoi se adauga apa (daca trebuie) si se fierbe  20 minute. Se adauga...Citeste continuarea

Piept de curcan cu vin alb,...

Postat de: ancutsa in Curcan

  Se taie pieptul în două, se unge cu ulei, se freacă cu sare, dar şi mirodenii pentru o crustă frumoasă. Eu mi-am făcut propriul amestec din mirodeniile care îmi plac...Citeste continuarea

Paine cu unt si seminte

Postat de: oanapl in Piine

Drojdia o pui într-un bol micuț cu zahărul și le amesteci până când se dizolvă complet drojdia. Într-un vas cerni făina, presari sare, adaugi drojdia dizolvată,...Citeste continuarea

Pui in vas roman

Postat de: violeta30 in Pui

Curatam si spalam bine puiul. Il condimentam cu sare/delikat si condimente. Legumele le taiem in jumatati si le asezam pe fundul vasului, punem cescuta de apa, presaram cu delikat si asezam...Citeste continuarea

Pui cu ardei si smantana / Piccata...

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Se curata si se toaca marunt ceapa.  Tăiați baconul bucățele.  Spălați, curatatati ardeii și tăiați-i lamele.  Se prăjește ceapa și baconul într-o...Citeste continuarea

Pateu din ficatei de pui

Postat de: GABRIELAGH in Ficat

 Se spala ficateii si se pun intr-o tava in care am pus doua linguri de ulei. Se curata ceapa, se taie solzi mari, se pune peste ficatei. Se dau la cuptor la 180 grade C si se lasa...Citeste continuarea

Painici integrale cu seminte de...

Postat de: mihaelar63 in Piine

Fainurile se pun intr-un bol mare incapator . Fara faina alba , painea ar fi iesit mai clicoasa si nu ar fi dospit atat de usor . Drojdia se dizolva in putina apa calduta [cam...Citeste continuarea

Proaspata de porc-reteta cu nr.1300

Postat de: mihaelar63 in Porc

Eu am ales bucati de carne mai macra , pentru mofturosi tinerei :d .Am mai pus si cateva bucati de grasime sa dau suculenta tocanei . Folositi o  cratita cu pereti grosi -Pe...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu ceapa rosie si...

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pulpele se curata, se spala bine si se usuca cu un prosop. O portocala se stoarce si in zeama se amesteca bine toate condimentele. Se pune uleiul intr-o tava, se pun pulpele si se ung bine...Citeste continuarea

Pulpe superioare de pui la cuptor

Postat de: Reli_B in Pui

Intr-o oala incapatoare amestecam uleiul cu condimentele. Spalam bine pulpele, le lasam sa se scura de apa sau le stergem cu prosoape de hartie apoi le punem in uleiul cu codimente. Le amestecam...Citeste continuarea

Pulpe de pui dezosate cu mustar la...

Postat de: Leontina_Costel1970 in Pui

Intr-un castron amestecam untul, uleiul, mustarul, boiaua, sarea si piperul pana obtinem o pasta, trecem prin acest amestec pulpele de pui, apoi le asezam intr-o tava si acoperim tava cu hartie de...Citeste continuarea

Pulpe de pui marinate la gratar

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pulpele se curata de pieliti si zgarciuri si se spala. Se usuca cu servetele absorbante si se pun intr-un castron. Se presara cu sare si condimentele, se pune uleiul, se amesteca bine sa fie...Citeste continuarea

Pizza cu mozzarella

Postat de: MotanLaOale in Pizza

Aluatul se prepara ca in reteta mea Aluat clasic de pizza . Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata. Se intinde pulpa de rosii si se presara...Citeste continuarea

Pizza cu ciuperci si masline

Postat de: vasimur in Pizza

Facem un aluat potrivit de moale din: făină, drojdie, sare, zahăr și apă caldă. După o scurtă frământare adăugăm uleiul și lăsăm aluatul la dospit 20-25 minute. Între...Citeste continuarea

Paine cu cartofi

Postat de: antici_gabytza in Piine

Punem cartofii cu tot cu coaja la fiert,dupa ce s-au fiert ii decojim si ii zdrobim. Dizolvam drodia in apa calduta si o rasturnam peste cartofi. Adaugam 2 linguri de ulei,sare si o lingura de...Citeste continuarea

Piept de pui umplut

Postat de: dantes in Pui

Pieptul de pui se taie in felii subtiri. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei, morcovii si telina se dau prin razatoare si se pun peste ceapa calita se condimenteaza cu piper si...Citeste continuarea

Pulpa de curcan la slow cooker...

Postat de: mirela0911 in Slow Cooker

Se spala pulpa de curcan, se sterge de apa si se taie in doua. Se presara condimentele pentru pui, sare si piper si se maseaza putin bucatile de carne. Se curata cartofii, ceapa si morcovul....Citeste continuarea

Pastrav cu zeama de varza si mamaliga

Postat de: GabrielaDragan in Supe/Ciorbe

Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu cartofi

Postat de: mihaelar63 in Pui

Pulpele de pui se curata si se spala. Cartofii se curata, se spala si se feliaza dupa preferinta. Usturoiul se curata si se piseaza. Pulpele se sareaza, se ung cu pasta de ardei si cu...Citeste continuarea

Placinta cu hering afumat si conopida

Postat de: Satisfyyourcravings in Peste

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se curata cartofii de coaja, conopida se desface in buchetele, patrunjelul se toaca, se indeparteaza pielea pestelui (daca este nevoie),...Citeste continuarea

Placinta cu branza proaspata de vaci

Postat de: AngelicaDorondoc in Prajituri

Pentru inceput vom lua o cana in care vom amesteca drojdia, o lingurita de zahar, 2 lingurite de faina si 100 g de apa calduta. Vom obtine o pasta pe care o lasam la caldurica sa creasca. Luam un...Citeste continuarea

Placinte cu cartofi, la tigaie

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Mai întâi se face aluatul. Se pune făina amestecată cu sare în vasul pentru frământat și în mijlocul ei se face o adâncitură în care se adaugă...Citeste continuarea

Peste alb cu crema de susan- reteta...

Postat de: ctlina in Peste

Incalziti cuptorul la 200°C. Curati si tocati marunt ceapa verde si ceapa salota. Puneti ceapa taiata marunt pe fundul unui vas pentru cuptor. Adaugati chimionul si scortisoara...Citeste continuarea

Penne Barilla cu ton si parmezan la...

Postat de: Adrian2016 in Penne

       Pentru inceput punem pastele la fiert in apa cu sare. Le adaugam cand apa fierbe. Le-am tinut 11 minute la fiert.         Separat curatam ceapa si...Citeste continuarea

Prajitura Fantezie cu foi fragede...

Postat de: merisor67 in

Pentru aluatul fraged, amestecăm ouăle cu puțină sare și zahărul, apoi adăugăm iaurtul și uleiul de cocos și omogenizăm amestecul. Cernem puțină făină cu praful de copt și...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de mascarpone

Postat de: rodica88 in

        Pentru pregatirea blatului separam albusurile de galbenusuri, batem spuma albusurile cu zaharul, apoi turnam cate o lingura de ulei in compozitie. Adaugam pe rand cate...Citeste continuarea

Pasta de ton cu cartofi

Postat de: mihaelar63 in Peste

 Curatati si spalati ardeii, prazul, usturoiul si patrunjelul. Taiati bucati nu foarte marunte toate aceste legume. Cartofii se taie bucati marisore si se pun in vasul...Citeste continuarea

Piftie de porc/racituri

Postat de: diaconta in Porc

Carnea se spala foarte bine si se curata daca este cazul. Se pune într-un vas încapator, în care sa putem adauga si suficient lichid pentru fiert. Am pus apa în oala....Citeste continuarea

Papara cu piept de pui afumat

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se feliaza si se pune la prajit in tigaia cu ulei  . Coditele de ceapa se spala si se taie rondele . Ouale se sparg pe rand pentru a le verifica...Citeste continuarea

Pastrama de curcan la slow cooker...

Postat de: mirela0911 in Slow Cooker

Pentru inceput se prepara saramura in care va sta carnea timp de 24 de ore. Intr-un bol se pune apa, sarea, zaharul, piperul boabe si foile de dafin. Se amesteca bine pana se dizolva sarea si...Citeste continuarea

Pilaf cu masline

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Se spală orezul foarte bine și se pune la fiert cu apă suficientă și o frunză de dafin, la foc mic, timp de 15-20 de minute. Atenție să nu se prindă de fundul cratiței, când scade...Citeste continuarea

Pui cu legume la cuptor

Postat de: DianaTrucmel in Mancaruri cu carne

Pentru inceput se spala bine pieptul de pui, se curata de pielite. Se taie cartofii in cubulete sau in orice forma doriti, se taie morcovul rondele, ceapa si ardeiul julien. Se asezoneaza...Citeste continuarea

Pizza de casa - Reteta gustoasa de...

Postat de: RODIMUR in Pizza

Cum se prepara Pizza de casa - Reteta gustoasa de post Pentru aluat, se pune făina albă amestecată cu sarea în vasul de frământat. Se face o adâncitură în mijlocul...Citeste continuarea

Paste cu sos caju si broccoli

Postat de: andaoana in Mancaruri de post

Trebuie sa incepem cu alunele caju. Le punem la hidratat intr-un vas cu apa rece pentru vreo 2 ore. Dupa acest interval de timp intr-un blender punem: laptele de migdale, sare, ierburi...Citeste continuarea

Pilaf cu morcovi si ceapa

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Orezul se alege, se spală bine în 3-4 ape și se pune la fiert, la foc mediu. Se curăță cepele, se spală, se taie mărunt și se călesc ușor, în ulei suficient și la foc...Citeste continuarea

Pasta de fasole cu sos de ceapa...

Postat de: merisor67 in Mancaruri de post

Fasolea, bine spălată, se pune la hidratat în multă apă rece, de seara până dimineața, ținută la frigider. A doua zi, se scurge apa, se clătește fasolea cu apă rece și...Citeste continuarea

Pizza vegetariana

Postat de: GABRIELAGH in Pizza

    Incepem cu pregatirea aluatului: punem drojdia cu zaharul si putina apa calduta direct in vasul de framantare si lasam 5-6 min pana se dizolva drojdia. In acest timp cernem faina....Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu sunca si...

Postat de: momo121 in Pui

      Pieptul de pui il taiem in 2, ii batem usor pana obtinem 2 felii, condimentam dupa gust cu sare si piper si presaram pe toata suprafata cu frunze de ceapa verde, apoi pe...Citeste continuarea

Platou - aperitiv

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Feliati branza cu busuioc. Taiati felii pieptul de pui afumat. Daca este necesar taiati rondele salamul cu piper. Curatati si spalati legumele. Taiati rondele...Citeste continuarea

Paste capunati cu ton, masline si...

Postat de: mihaelar63 in Paste

Pastele se fierb in apa cu sare, respectand indicatiile de pe ambalaj. Scurgeti pastele de apa in care au fiert, pastrand o cana de lichid. Se curata, se spala si se toaca...Citeste continuarea

Pollo alla parmigiana - pui cu...

Postat de: mihaelar63 in Pui

Pieptul de pui se bate usor cu batatorul de snitele. Pieptul de pui este mai delicat ca textura si pentru a evita ruperea lui se poate bate foarte usor intre doua pungi de plastic [...Citeste continuarea

Pasta cu ardei pentru ciorbe si...

Postat de: mihaelar63 in Conserve

Curatati si spalati telina, ceapa si ardeii. Taiati legumele in bucati mai mari. Macinati cu masina de tocat sau maruntiti cu robotul de bucatarie legumele. Eu am...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]