Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Mitinita in Multicooking, 11 Apr 2019 | 3238 vizualizari

 

Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta delicioasa, pe care o prepari rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de branza de vaci 
  • 6 oua 
  • 6 linguri de gris 
  • 10 linguri de smantana 
  • 200 g de zahar 
  • 1 baton de vanilie 
  • un varf de cutit de sare
  • Optional: 
  • 100 g de stafide 
  • coaja de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Intr-un bol se amesteca grisul si smantana si se lasa deoparte 30 de minute. Se scot semintele din batonul de vanilie. Ouale se amesteca cu zaharul, semintele de vanilie si sarea. Se adauga branza si amestecul de gris cu smantana. Optional, se adauga stafidele si coaja de lamaie dupa gust.

Compozitia se pune intr-o tava cu diametrul de 20 cm. Am folosit o tava pentru tort, cu partea de jos detasabila, dar puteti folosi si o forma de silicon.

Se asaza suportul pentru abur in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si se toarna 200 de ml de apa. Se pune tava cu pasca pe suport. Se inchide capacul si se seteaza programul DESERT pe modul HIGH si timp de gatire 25 de minute. Se inchide supapa de abur.

Pana cand se incalzeste aparatul, pe ecran va aparea HEAT, iar apoi incepe programul setat. Cand a expirat timpul de gatit, se aude un semnal sonor, apoi aparatul intra automat pe modul KEEP WARM. Se apasa pe butonul de STOP si se mai lasa cu capacul pus inca 5 minute.

Se elibereaza aburul, intorcand supapa de abur in directia opusa, folositi o manusa de bucatarie, ca sa nu va ardeti.

Dupa ce s-a eliberat aburul, se deschide capacul. Se scoate tava cu pasca si se lasa sa se raceasca.

Se scoate din forma, se feliaza si se serveste. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune