Pulpa de miel la cuptor

de dantes in Oaie, 8 Mai 2019 | 1997 vizualizari

 

Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de miel
  • 5 catei de usturoi
  • 100 g slanina afumata
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 20 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Pulpa de miel se spala bine, se sterge de apa si se impaneaza cu usturoi, apoi se unge bine cu ulei si se asaza in tava. Usturoiul verde si patrunjelul se taie marunt si se presara peste pulpa. Slanina afumata se taie in fasii subtiri si se asaza peste pulpa, apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Tava cu pulpa se acopera cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru o ora apoi se scoate folia de aluminiu si se mai lasa in cuptor circa 30 minute, se verifica sa fie bine patrunsa carnea.

Se taie in bucati si se serveste cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel facut de bunicute