Am avut o gaina o frumusete! Aveam pofta de o friptura cu sos rosu, cum ar zice Matei, si am purces la treaba. A iesit o bunatate ! N-am avut timp sa fac o fotografie cu o portie in farfurie frumos ornata, ca a disparut cat m-am invartit eu.:))))) Asa ca am pus ce poze am avut.
Spala pulpele si aripile.
Taie pulpele in doua.
Curata, spala si toaca marunt usturoiul verde.
Ia vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot si pune in el carnea, usturoiul, gogosarul in sos de rosii, uleiul si sarea + piper dupa gust.
Pune vasul in aparat, seteaza programul High, acopera vasul si lasa-l la facut timp de 2,30 h.
N-am stiut cat de batrana era gaina si n-am vrut sa risc sa fie carnea tare.
A iesit carnea frageda si foarte gustoasa.
Am sau mai bine zis au servit cu salata de varza.