Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Oana in Multicooking, 7 Mai 2019 | 7351 vizualizari

 

O reteta germana, o combinatie perfecta si un gust nemaipomenit intr-o mancare absolut delicioasa facuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. 

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de rata
  • 1 varza rosie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 cubulet de unt
  • 100 ml vin rosu
  • 3 linguri otet de cidru
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingurita piper cu lamaie
  • 2 lingurite zahar
  • 1/2 nucsoara rasa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Curata pulpele de rata de grasimea in exces si pune-o deoparte.

In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pune uleiul de masline, cubuletul de unt si grasimea oprita de la pulpe.

Seteaza programul Brown/Sote pentru 15 minute.

Pune pulpele de rata cu pielea in jos si lasa-le la prajit pe ambele parti cate 5 minute, pana se rumenesc.

Scoate-le apoi pe o farfurie, scoate si jumarile care s-au format de la grasimea de rata si adauga apoi ceapa taiata solzisori si amesteca pana se inmoaie usor.

Pune varza tocata fideluta, amesteca bine si adauga vinul rosu si otetul de cidru.

Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, adauga zaharul, nucsoara si piperul cu lamaie.

Pune deasupra pulpele de rata si inchide capacul.

Inchide supapa de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 40 de minute.

Dupa ce programul s-a terminat aparatul intra automat p emodul Keep Warm, moment in care este bine sa il lasam asa pentru 10-15 minute, apoi se elibereaza presiunea si se deschide capacul.

Serveste pulpele de rata cu varza rosie cu felii de paine proaspata, este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune