Naut facaluit
Postat de: simona72 in Mancaruri cu carneNautul se pune in apa de seara pana dimineata. A doua zi se spala in mai multe ape si se pune la fiert. Cand bobul este fiert, se pune nautul in robotul de bucatarie si se paseaza bine boabele de...Citeste continuarea
Novac prajit, cu mamaliguta si sos...
Postat de: privatelaura in PestePestele se curata, se spala si se taie in felii groase cam de 3 cm. Intr-un castron, punem malaiul, adaugam o lingura condimente peste si rajnim putina sare cu ierburi. Amestecam bine si...Citeste continuarea
Negresa cu prune si ciocolata
Postat de: mirela0911 in PrajituriPrunele se spala, se curata de sambure si se taie in bucatele mai mici. Se lasa deoparte. Intr-un bol se amesteca laptele, sarea si zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga uleiul, coaja de...Citeste continuarea
Negresa cu ciocolata
Postat de: caroline in PrajituriPunem intr-un bol : faina,zaharul,praful de copt ,ciocolata rasa si cacaua.Amestecam totul bine. Separat in alt bol mixam ouale cu uleiul apoi adaugam laptele si mixam. Adaugam ingredientele...Citeste continuarea
Nectar de piersici
Postat de: Elena_Daria in BauturiAlegem piersicile care sunt coapte bine. Le spalam, le curatam de pielita si le scoatem samburii. Cu ajutorul unui blender transformam fructele intr-un piure fin. Le punem intr-o cratita,...Citeste continuarea
Nuci
Postat de: Giana in PrajituriSe framanta ingredientele pentru aluat si se lasa la frigider pentru jumatate de ora. Punem forma pe foc si o incingem pe ambele parti, o ungem cu putin ulei doar pt primele nuci, dupa aia nu...Citeste continuarea
Nachos
Postat de: Luana in Aperitive / GarnituriSe aseaza un rand de tortilla , apoi ceapa tocata marunt, patrunjelul, maslinele, sare, piper, fasolea si din nou tortilla si restul ingredientelor . La sfarsit adaugam cascavalul ras si...Citeste continuarea
Nectar de piersici
Postat de: aliliana in Sirop / CompotPierisicile se spala si se curata de samburi. Se pun intr-un vas la fiert cu 750 g zahar si 3 cani de apa. Se lasa la fiert cam 30-45 minute cat sa fie pulpa patrunsa. Se lasa la racit....Citeste continuarea
Negresa pufoasa
Postat de: gabrielacuisine in PrajituriMargarina impreuna cu zaharul, cacaoa si laptele se pun intr-o cratita de inox pe foc mic si se amesteca continuu cu o lingura de lemn pana cand margarina si zaharul s-au topit. Se trage cratita...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: luminita_31 in PrajituriBlatul: 3\4 pachet unt se freaca cu 150g zahar. Se adauga treptat cate un galbenus si se amesteca bine dupa fiecare. Praful de copt se stinge in lapte si se adauga in compozitie. Se adauga 2...Citeste continuarea
Negresa de post
Postat de: Xandrinne in PrajituriAmestecam intr-un castron faina, zaharul, cacaua, praful de copt, nuca si un praf de sare. Turnam uleiul, apoi apa si omogenizam cu un tel. Incorporam dulceata, amestecand bine. Turnam...Citeste continuarea
Napolitane cu crema de caramel cu nuca
Postat de: Mihaela11_jo in PrajituriNuca se taie marunt. Se fierb pe baie de aburi ouale, margarina si 250 g zahar pana se ingroasa; se lasa pe baia de aburi. Intr-o tigaie de teflon se ard 250 g zahar; se adauga nucile taiate...Citeste continuarea
Nugat glace', by Radu Popovici
Postat de: Ina in DulciuriPreparam intai crantzul: Topim intr-o tigaie 200 g zahar, amestecand continuu pentru a nu se arde si se prepara un caramel de culoare bruna. Cand zaharul este complet topit ( dar nu ars ) se...Citeste continuarea
Negresa cu visine si ciocolata
Postat de: FlaviaD in PrajituriAm folosit din nou faina neagra ca asa imi place mie, am pus multa cacao in compozitie si ca sa fie treaba treaba si negresa sa fie negresa am pus si ciocolata amara. Ma veti scuza ca nu stiu...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: andaoana in PrajituriCiocolata cu untul le topim impreuna pe bain marin si lasam sa se raceasca. Cand sunt reci adaugam zaharul, zaharul vaniliat si ouale unul cate unul , dupa fiecare amestecam ca sa se...Citeste continuarea
Nuca pralinata (pentru prajituri)
Postat de: Patricia_Iordache_79 in DulciuriPunem zaharul intr-o craticioara din teflon, la foc mic si il lasam sa se topeasca. Adaugam miezul de nuca si amestecam bine pana ce tot miezul este acoperit de zaharul topit. Ungem o farfurie...Citeste continuarea
Negresa cu caise
Postat de: butoiaurora76 in PrajituriFrecam untul cam 5 minute, adaugam zaharul, galbenusurile, faina cernuta impreuna cu cacaua, praful de copt, zaharul vanilat , apoi iaurtul si ciocolata rasa. Separat batem albusurile cu putina...Citeste continuarea
Nouilles cu pui si sos de soia
Postat de: comanligia in PasteSe curata si se spala legumele,apoi se taie cubulete si se fierb,apoi se calesc in ulei,dupa ce sau calit sotam cu cateva linguri de soia,sare si piper dupa gust.Carnea se spala,se taie cubulete...Citeste continuarea
Nougat glace
Postat de: RuxyRux in PrajituriMie mi-au iesit doua tavi( cele de chec). Am tapetat ambele tavi cu folie de prospetime. Migdalele cum spuneam le-am copt 7 minute la 200 de grade) Am intins o foaie pergament pe...Citeste continuarea
Napolitane cu ciocolata de casa
Postat de: dariadeea in DulciuriPentru ciocolata neagr a se pun pe foc apa si zaharul si se lasa la fiert pana se obtine un sirop gros ,dar nu ca mierea.Se pune cacaua ,se mai lasa sa fiarba un minut,apoi se ia de pe...Citeste continuarea
Negresa cu ciocolata
Postat de: dariadeea in PrajituriPentru aluat :intr-o craticioara se topesc ciocolata rupta bucati si untul.Dupa ce se obtine un amestec omogen se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Ouale se amesteca cu zahar,sare si...Citeste continuarea
Nectar de pepene si caise
Postat de: Valclaudia in BauturiEu l-am preparat din fructe reci, tinute peste noapte in frigider. Curatam miezul de lubenita si de pepene de pe coaja, le punem in robot. Adaugam caisele spalate si maruntim totul timp de...Citeste continuarea
Negresa rapida cu glazura de...
Postat de: adnia in Vegan / Raw veganAm amestecat intai substantele uscate intr-un bol, apoi am adaugat mierea si am inceput sa framant totul cu mana, ca sa obtin un aluat faramicios si lipicios, dar care se poate cu usurinta modela...Citeste continuarea
Nectar de caise
Postat de: simona72 in Sirop / CompotTrebuie sa va spun de la inceput ca totul am facut la ochi...am citit pe la voi si am facut dupa gustul meu si dupa umilele mele cunostinte. Deci....am spalat caisele, le-am desfacut si curatat de...Citeste continuarea
Nectar din caise
Postat de: ionela2682 in Sirop / CompotSe spala caisele in mai multe ape , -in lipsa separatorului de coaja ce se atasaza la masina de tocat se poate folosi cutitului econom cu care vom curata pielita caiselor (sau scufundate...Citeste continuarea
Nuci umplute
Postat de: AnyCostescu in PrajituriMargarina se pune la topit impreuna cu ciocolata rupta bucatele..Se lasa sa se raceasca. Zaharul se amesteca cu uleiul si zaharul vanilat.Punem oul si amestecam bine , apoi adaugam ciocolata si...Citeste continuarea
Nectar de caise
Postat de: ianculubita in Sirop / CompotCaisele spalate, le oparim 5 minute, le scurgem fara sa aruncam apa, le decojim, le scoatem samburii, le punem in blender, facem un piure, il punem in vas, adaugam zaharul si subtiem cu apa de la...Citeste continuarea
Negresa cu caise
Postat de: nadea68 in PrajituriSe spala caisele, se taie in doua si se aseaza intr-o tava unsa cu unt si presarata cu zahar, cu partea bombata in sus. Se separa ouale. Se bate bine untul cu zaharul. Adaugam galbenusurile...Citeste continuarea
Nuggets de Pui
Postat de: Alina26 in Pui1.Am spalat pieptul de pui si l-am taiat cuburi.Am tocat ceapa mai mare.Am taiat painea bucatele.Usturoiul l-am tocat mai marunt. 2.Intr-un robot puneti...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: eduard_09 in DulciuriOuale le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul si mixam pana devine ca o crema. Adaugam laptele,faina amestecata cu praful de copt,cacao,nuca macinata,coaja de...Citeste continuarea
Negresa cu piersici
Postat de: getix in PrajituriPunem la scurs jumatatile de piersica. Separam ouale. Intr-un vas punem zaharul, laptele, cacaoa si untul la foc mic pana dau in clocot. Luam vasul de pe foc si lasam la racit. Dupa ce s-a...Citeste continuarea
Negresa cu cirese - de post
Postat de: Steffy in Mancaruri de postSpalam bine ciresele si le scoatem samburii. Intr-un vas incapator mixam zaharul cu uleiul. Cand s-a topit zaharul, adaugam apa minerala, apoi faina putin cate putin. Compozitia trebuie sa fie...Citeste continuarea
Novac cu legume la cuptor
Postat de: Dya in PesteCondimentam pestele si il asezam intr-o tava de cuptor, cu putin ulei (eu am uns pestele inainte). Cartofii, i-am pus in uleiul incins pentru 10 minute, iar apoi i-am adugat in tava, intregi,...Citeste continuarea
Negrese Americane - Brownies...
Postat de: JamilaCuisine in PrajituriTopiti ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi, amestecand continuu pentru a se omogeniza uniform. Luam bolul cu ciocolata de pe aburi si lasam amestecul sa se racoreasca putin. Adaugam apoi...Citeste continuarea
Negresa cu gem
Postat de: dariadeea in PrajituriAm mixat untul la temperatura camerei cu zaharul si cu cel vanilat pana a devenit o compozitie omogena si nu s-a mai simtit cristatele de zahar. Am pus ouale pe rand, apoi 250 g de faina...Citeste continuarea
Negresa reteta de desert de casa cu...
Postat de: Cornelia89 in PrajituriCum se prepara Negresa reteta de desert de casa cu ingrediente simple Glazura : Se pune pe baie de aburi untul si il lasam sa se topeasca. Adaugam o cana de zahar si 3 linguri de lapte....Citeste continuarea
Nalangate moldovenesti
Postat de: ianculubita in DulciuriBatem bine ouale, adaugam branza rasa, iaurtul, bicarbonatul, aromele si faina cat sa rezulte un aluat ca si smantana. Dupa ce aluatul s-a odihnit 10 minute, luam cu lingura din compozitie si...Citeste continuarea
Noodles soia Inedit cu ciuperci
Postat de: ianculubita in Mancaruri de legumeIntr-un vas cu apa punem soia, concentratul de legume, cimbru, usturoi si lasam sa fiarba 10 minute, dupa care strecuram fara sa aruncam apa. In alt vas fierbem ciupercile 4-5 minute, iar in alt...Citeste continuarea
Noire (Reteta cu numarul 200!)
Postat de: Dya in PrajituriDam biscuitii pe razatoare (sau ii zdrobim) si ii amestecam cu jumatate din cantitatea de unt. Omogenizam compozitia obtinuta, o punem intr-o tava (unsa cu foarte putin ulei sau acoperita cu o...Citeste continuarea
Negresa cu stafide si cocos
Postat de: Emacristina in PrajituriSe pune la fiert margarina/untul impreuna cu zahar, lapte, cacao. Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile...Citeste continuarea
Negresa cu glazura de ciocolata si...
Postat de: Alina26 in PrajituriSe pun intr-o cratita,pe foc,margarina,laptele,zaharul,cacaoa si se dau in clocot.Se da deoparte si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga galbenusurile si se mixeaza.Dupa aceea se...Citeste continuarea
Nuci cu crema de ciocolata
Postat de: Criss in PrajituriSe bat ouale cu zaharul, vanilia si uleiul, apoi se adauga faina amestecata cu praf de copt. Din aluatul obtinut se modeleaza bilute, care se pun in forma bine incinsa si se coc pe flacara...Citeste continuarea
Negresă de post
Postat de: panacris in PrajituriApa, zahărul, uleiul, făina, zahărul vanilinat, praful de copt, praful de sare, pasta de măceșe se amestecă cu mixerul până se omogenizează. Apoi se toarnă într-o tavă...Citeste continuarea
Negrese
Postat de: karla in PrajituriSe bat ouale cu zaharul si sarea pana devine o spuma apoi se adauga gemul si se amesteca apoi ,iar mai apoi uleiul si se amesteca . Apoi se pune apa si coaja de...Citeste continuarea
Napolitane cu crema de caramele si...
Postat de: diana_k in PrajituriIncepem cu stratul de ciocolata : ciocolata taiata marunt si frisca se topesc la foc mic, se adauga nuca si biscuitii macinati. Cu aceasta crema calduta se unge o foaie de napolitana....Citeste continuarea
Ness cafe frappe cu bautura Joia...
Postat de: TAB1TA in Mancaruri de postNessul cu bautura din soia, zaharul si esenta de rom se mixeaza foarte bine intr-un shaker 30 de secunde pana se va obtine spuma. Deasupra se presara un praf de scortisoara. Citeste continuarea
Negresa cu crema de marshmallow si...
Postat de: rodicamaria in PrajituriBiscuiti se macina cu robotul si se amesteca cu untul topit.Se unge cu unt o tava antiaderenta(22x22)se aseaza acest blat si se preseaza bine. Marsmallows se taie cubulete si se imprastie peste...Citeste continuarea
Negresa
Postat de: antici_gabytza in PrajituriAmestecam ingredientele uscate, dupa care le cernem intr-un bol. In alt bol amestecam lichidele si turnam treptat peste cele uscate si amestecam usor. La final adaugam visine scurse de zeama daca...Citeste continuarea
Negrese glazurate cu ciocolata si...
Postat de: sasha in PrajituriSe cerne faina, se face un cuib in mijloc si se adauga ouale, laptele, scortisoara, praful de copt, cacaua , uleiul,esenta de rom si se mixeaza. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se...Citeste continuarea
Napolitane cu crema caramel,nuci si...
Postat de: medioto59 in DulciuriIntr-o cratita punen jumatate din cantitatea de zahar la topit.Cand zaharul capata culoarea caramelului adaugam jumatate din cantitatea de nuca (macinata) si rahatul taiat cubulete...Citeste continuarea