M-a fascinat de cand am vazut-o prima data! Ce pot sa spun?! Pentru cei care adora ciocolata este deliciul suprem !
P.S. Vreau sa va multumesc tuturor ca m-ati primit printre voi, ca mi-ati fost alaturi in fiecare moment, bun sau mai putin bun, ca mi-ati apreciat retetele si munca chiar daca, poate uneori, nu a meritat! Va pup si va imbratisez cu mare drag!!!!!
Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
Pentru ornat ne sunt necesare:
Dam biscuitii pe razatoare (sau ii zdrobim) si ii amestecam cu jumatate din cantitatea de unt. Omogenizam compozitia obtinuta, o punem intr-o tava (unsa cu foarte putin ulei sau acoperita cu o folie alimentara) formand un blat uniform. Tinem tava la rece.
Intre timp, topim ciocolata, adaugam frisca lichida, angelli cherry si jumatatea de unt ramasa. Omogenizm totul si separat pregatim gelatina.
Punem gelatina intr-un vas cu 250 ml de apa rece si lasam cam 10 minute sa se inmoaie. Incalzim apoi vasul usor, pe baie de apa, amestecand continuu pentru a se dizolva toata gelatina.
O adaugam apoi in compozitia de ciocolata amestecand bine tot continutul. Crema astfel obtinuta o turnam peste blatul de biscuiti si lasam tava la rece pana se intareste, daca nu mai aveti rabdare! (e de preferat insa sa ramana peste noapte).
Inainte de servire pregatim crema de ciocolata: punem la topit ciocolata, adaugam apoi frisca lichida si untul sau margarina si la final cacaoa. Omogenizam si o pastram calda (fara a se intari) pentru a putea orna prajitura. Peste crema presarm fulgii de ciocolata alba si bomboanele.
Se serveste cu mare pofta!