Am zis sa incerc si eu forma de nuci care statea undeva uitata de multi ani :) Au iesit niste nuci super delicioase care amintesc de gustul copilariei :)
Mixeaza ouale cu un praf de sare si zaharul pana se dizolva zaharul.
Adauga lingura cu lingura uleiul,laptele si amoniacul stins.
Adauga faina si incepe sa framanti aluatul pana nu se mai lipeste de maini.(sa fie un aluat nici prea moale nici prea tare)
Lasa aluatul la odihnit pentru 30 de minute.
Pune in presa pentru nuci cate 1 biluta mica de aluat si coace-le pe flacara de la aragaz pana se rumenesc usor .(cam 1 minut pe fiecare parte)
Cand s-au racit indeparteaza cu grija marginile.(unde este cazul)
Amesteca pesmetul din biscuiti cu nesquik-ul ,cacaua ,zaharul ,romul si laptele rece.
Mixeaza untul spuma si adauga treptat din crema de biscuiti.
Umple fiecare coaja de nuca cu crema obtinuta apoi uneste-le doua cate doua.
Da nucile prin zahar pudra apoi pastreaza-le in cutii/pungi pana in momentul servirii.
1
Sunt mult mai bune a doua zi.
2
De fiecare data cand formati bilutele de aluat sa aveti mana unsa cu ulei.