Negresa cu caise

de butoiaurora76 in Prajituri, 26 Iul 2013 | 3789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 4 oua
  • 6 linguri cacao
  • 150 gr ciocolata rasa
  • 200 grame iaurt
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Frecam untul cam 5 minute, adaugam zaharul, galbenusurile, faina cernuta impreuna cu cacaua, praful de copt, zaharul vanilat , apoi iaurtul si ciocolata rasa.

Separat batem albusurile cu putina saredupa care le incorporam in aluat amestecand cu lingura de jos in sus.

Luam o tava ,o ungem cu unt din belsug si presaram zaharul . Asezati apoi caisele cu partea in care a fost samburele in jos si turnati compozitia in tava peste caise. Se introduce la cuptorul preincalzit si se lasa cam 40 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tartă cu caise