Nouilles cu pui si sos de soia

de Ligia Bxl in Paste, 25 Iul 2013 | 11706 vizualizari

 

De ce sa nu facem si acasa?e mult mai sanatos! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de nouilles
  • 3-4 ciuperci
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu
  • 2 morcovi
  • 1 piept de pui mare
  • 2 fire de cozi de telina( fara frunze)
  • 3-4 linguri de sos de soia
  • 1 borcan de sos dulce acrisor cu legume(japonez sau chinezesc)
  • ceapa caramelizata
  • varza chinezeasca
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nouilles cu pui si sos de soia:

Se curata si se spala legumele,apoi se taie cubulete si se fierb,apoi se calesc in ulei,dupa ce sau calit sotam cu cateva linguri de soia,sare si piper dupa gust.Carnea se spala,se taie cubulete si se caleste pana ce devine putin rumena,se adauga putina sare.Intre timp se fierb pastele cu putina sare.Se scurg dupa fierbere si se pun in legume,apoi se adauga carnea,sosul dulce acrisor,cateva linguri de soja si se sareaza daca mai e cazulSe amesteca toate,apoi se adauga varza chinezeasca taiata fasii iar pe deasupra se pune ceapa caramelizata.Daca doriti mai pikant exista sosuri pikante.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Nouilles cu pui si sos de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei, reteta savuroasa si usoara