Pieptul de pui (fara piele si os) se spala bine.
se taie in 6 bucati.
se bat cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare ca sa faramati pieptul.
le condimentati pe ambele parti cu sare si piper.
asezati pe fiecare bucata cate o feliuta pastrama si o felie branza topita.
rulati sau...
Intai de toate varza o taiem in doua si o punem la desarat,intr-o oala cu apa rece ,cu o seara inainte de a o prepara.
daca va place sa fie foarte acra,atunci doar o spalati in cateva ape si atat.
dupa ce a stat la desarat,o mai treceti printr-un jet de apa rece apoi o tocati.
carnea o...
Se ia una bucata cocos.
se scoate tot din interiorul lui.
se parleste de tot puful pe flacara.
se transeaza si se spala bine de tot cu apa calda.
se ia o oala mai mare si se umple cu apa.
se pune cocosul in oala.
spumam raciturile destul de des,pana incepe sa fiarba .
curatam...
Copanele de pui se spala bine si se tamponeaza cu niste servetele de bucatarie.
se ia o tava de cuptor si se unge cu ulei.
intr-un castronel se face un amestec de sare,piper,boia de ardei si condimente de pui.
cu acest amestec de condimente se condimenteaza puiul.
copanele...
Pieptul de pui se spala si se taie bucati mai mari.
ceapa se curata,o spalam si o tocam maruntel.
morcovul il radem,il spalam si il taiem rondele.
intr-o tigaie punem putin ulei la incins.
adugam bucatile de carne ,pe care le rumenim cam 1 minut.
apoi punem 1 cana si jumatate apa...
Pulpele de pui se spala si se taie in doua.
se pun intr-o oala mai mica,la fiert ,circa 20 de minute.
presaram peste ele putina sare si piper.
ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt.
ardeiul kapia se trece printr-un jet de apa rece(daca sunt prea otetiti)si se taie patratele mai...
Muschiuletul de porc se taie bucati potrivite.
se spala si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie.
morcovul se curata,se spala si se taie rondele.
ciupercile se spala si se feliaza.
rosiile le tocam maruntel.
usturoiul il curatam si il pisam.
luam un as yena si il ungem cu...
Feliile de muschi de porc,le spalam si le tamponam cu niste servetele de bucatarie.
apoi le batem cu un ciocan pentru snitzele,dar nu foarte tare sa le sfaramam.
le condimentam cu sare,piper si boia de ardei.
pe fiecare punem cate un cremvusti,sau cate o bucata(depinde cat de mare este...
Muschiuletul de porc il taiem bucatele mai marisoare.
il spalam si il tamponam cu niste servetele de bucatarie,pentru surplusul de apa.
intr-o oala punem putin ulei.
turnam si carnea acolo si o rumenim putin pe ambele parti.
punem 1 cana si jumatate de apa(sau doua),condimentam cu...
Carnea de purcel o spalam putin si o portionam.
pulpele de pui le taiem in doua,le parlim putin la flacara aragazului si le spalam bine.
intr-un lighean pregatim marinata.
ceapa o curatam,o spalam si o taiem pestisor.
usturoil il curatam si il pisam.
punem in lighean ceapa si...
Pulpa de pui se spala bine si se tamponeaza cu un prosop curat de surplusul de apa. Acum incepeti sa il dezgoliti:intai pielita o dati jos,apoi osul si o taiati in doua. Le condimentati cu sare si piper.
Ciupercile le spalati bine si le taieti feliute. Maslinele le taiati bucatele si aruncati...
Ghebele se spala bine si se fierb vreo 15 minute.(daca aveti puse la borcan pe iarna,doar le desarati in apa).
Pulpele de pui se taie in doua si se spala bine. Se lasa putin la scurs(eu le-am scos si pielita).
Intr-o tava de cuptor presaram cativa stropi de ulei.
Asezam pulpele, le...
Pieptul de pui se portioneaza si se spala.
se lasa putin la scurs,apoi batem bucatile de pui cu ciocanul de snitzele,dar nu foarte tare ca sa nu le zdrobiti.
condimentati cu sare si piper.
apoi ungeti fiecare bucata cu suc de rosii.
le asezati pe o farfurie,le acoperiti si le dati la...
Ficateii ii spalam bine,ii curatam si ii lasam cam 20 de minute in apa ca sa iese sangele. ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt. intr-un ceaunel de tuci punem untul la topit. dupa care,adaugam ceapa si o lasam la foc 5 minute,pentru a se inmuia putin. apoi adaugam ficateii,scursi foarte...
Ceapa si prazul le curatam,le spalam si le tocam marunt.
ardeiul kapia il curatam de seminte si il taiem cubulete.
1 rosie o curatam de pielita si o dam pe razatoare.
intr-o tigaie punem putin ulei.
cand s-a incins adaugam ceapa cu prazul si le lasam la foc mic sa se inmoaie putin....
Varza o spalam bine si o tocam fidelute.
Ceapa o curatam, o spalam si o maruntim.
Morcovul il decojim, il spalam si il taiem cubulete.
Ardeiului kapia ii scoatem cotorul si semintele, il spalam si il taiem cuburi.
Costita o taiem felii potrivite.
Intr-o oala punem putin ulei la incins,...
Carnea se spala ,se taie bucati potrivite si se lasa la scurs.
intr-o tigaie se pune putin ulei.
cand s-a incins se pun bucatile de carne si se rumenesc putin pe ambele parti.
dupa ce s-a rumenit,se adauga ceapa, tocata marunt, si se inmaoie putin.
acoperim bine cu apa carnea si se...
Pulpele se spala bine si se indeparteaza tot puful de pe ele si se taie in doua. Cartofii se curata,se spala si se taie in sase sau in patru. Morcovul se curata,se spala si se taie rondele. Usturoiul il curatam,il spalam si il pisam. Peste el se pune sare,piper,mustarul , boia si ulei. Frecam...
Pieptul de pui se taie fasii. Se spala si se lasa la scurs pe un tocator. Se condimenteaza cu piper, vegeta si putina boia si il lasam asa vreo 15 minute.
Intr-o tigaie se pune untul la topit. Cand s-a incins punem faina si amestecam bine sa nu se formeze cocoloase. Apoi adaugam si smantana si...
varza o spalam bine ,ii scoatem cotorul.
intr-o oala punem niste apa,borsul si sare si o punem pe foc la fiert.
cand incepe sa fiarba se pune varza cu gaura de la cotor in jos ,o lasam putin sa se desfaca frunzele.
o intoarcem apoi si desfacem frunzele rand pe rand.
frunzele scoase le...
muschiul de porc se spala bine,se taie bucatele si se lasa putin la scurs.
intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei.
cand s-a incins se adauga carnea.
se rumeneste putin 3-4 min apoi se pune apa cat sa acopere bine carnea.
lasam sa fiarba circa 15-20 min.
in aceste timp pregatim...
pieptul de pui se spala bine.
se tamponeaza cu un servet,apoi il taiem bucati mai mari .
fiecare bucata de piept se bate ca pe snitel ,dar nu prea tare ca sa il sfaramati.
le condimentati cu sare si piper.
cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
gogosarii ii taiem felii...
pulpele de pui le spalam bine si le parlim puful de pe ele.
le taiem in doua.
intr-o cratita punem putin ulei la incins.
apoi punem pulpele si le rumenim putin pe o parte si cealalta cat sa iese sangele din ele ,apoi punem apa ca sa le acoperim bine si cubul knorr.
curatam ceapa ,o...
mai intai de toate pregatim legumele:
ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.
rosiile se curata de pielita si se taie bucatele mici.
ardeiul rosu si galben se taie cubulete.
varza se taie pestisor sau cum doriti.
intr-o oala se pune putin ulei la incins.
apoi punem carnatii...
Pulpele se spala bine de tot.
se condimenteaza cu vegeta ,piper si condimentele de pui.
se curata usturoiul ,se piseaza si se adauga peste carne.
se pun toate intr-un lighean,se adauga si vinul si se lasa cam 2 ore la macerat.
se ia pasta de mici, se uda mainile,se modeleaza micii....
Carnea taiata fasii se bate putin cu ciocanul de snitele.
fiecare bucata de carne se condimenteaza cu piper,vegeta si boia de ardei.
apoi luam fiecare felie si o ungem cu putin mustar.
cascavalul se taie fasii subtiri cat un degetel mic.
la fel se procedeaza cu pastrama si...
Pulpele de pui se spala bine de tot si se taie in doua.
intr-un ceaun se pune putin ulei la incins.
se adauga pulpele de pui ,se acopera cu un capac si se rumenesc pe ambele parti putin.
dupa ce s-au rumenit putin,se acopera cu apa.
se condimenteaza cu piper,boia de ardei si piper....
Pulpele de pui se spala bine de tot.
se taie in doua,sau trei(depinde cat sunt de mari).
intr-o farfurie se amesteca vegeta cu piper si boia.
fiecare bucata de carne se unge cu ulei.
apoi cu o mana se iau condimentele amestecate si se freaca fiecare bucata de pui.se aseaza...
pulpele de pui se taie in doau.
se spala bine de toate surplusurile.
intr-o tigaie se pune putin ulei la incinssi se pun pulpele la rumenit cam 3-4 min.
ciupercile se spala bine se taie felii si le puneti putin si acestea sa se rumeneasca 2-3 min.
acoperiti cu apa apoi ca sa cuprinda...
Feliile de carnita se spala bine si se sterg cu un servet.
se bat ca pentru snitzele,se condimenteaza cu sare si putin piper si se lasa asa cam jumatate de ora.
ouale se bat cu un strop de vegeta si piper .
pe o farfurie se pune putina faina alba.
intr-o tigaie se pune ulei la incins....
Rulouri de pui cu branza topita
Pieptul de pui (fara piele si os) se spala bine. se taie in 6 bucati. se bat cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare ca sa faramati pieptul. le condimentati pe ambele parti cu sare si piper. asezati pe fiecare bucata cate o feliuta pastrama si o felie branza topita. rulati sau...
Varza acra cu spata de porc
Intai de toate varza o taiem in doua si o punem la desarat,intr-o oala cu apa rece ,cu o seara inainte de a o prepara. daca va place sa fie foarte acra,atunci doar o spalati in cateva ape si atat. dupa ce a stat la desarat,o mai treceti printr-un jet de apa rece apoi o tocati. carnea o...
Racituri de cocos
Se ia una bucata cocos. se scoate tot din interiorul lui. se parleste de tot puful pe flacara. se transeaza si se spala bine de tot cu apa calda. se ia o oala mai mare si se umple cu apa. se pune cocosul in oala. spumam raciturile destul de des,pana incepe sa fiarba . curatam...
Copanele cu legume la cuptor
Copanele de pui se spala bine si se tamponeaza cu niste servetele de bucatarie. se ia o tava de cuptor si se unge cu ulei. intr-un castronel se face un amestec de sare,piper,boia de ardei si condimente de pui. cu acest amestec de condimente se condimenteaza puiul. copanele...
Pilaf cu piept de pui
Pieptul de pui se spala si se taie bucati mai mari. ceapa se curata,o spalam si o tocam maruntel. morcovul il radem,il spalam si il taiem rondele. intr-o tigaie punem putin ulei la incins. adugam bucatile de carne ,pe care le rumenim cam 1 minut. apoi punem 1 cana si jumatate apa...
Tocanita de pui cu kapia
Pulpele de pui se spala si se taie in doua. se pun intr-o oala mai mica,la fiert ,circa 20 de minute. presaram peste ele putina sare si piper. ceapa o curatam ,o spalam si o tocam marunt. ardeiul kapia se trece printr-un jet de apa rece(daca sunt prea otetiti)si se taie patratele mai...
Muschiulet la cuptor cu ciuperci si morcov
Muschiuletul de porc se taie bucati potrivite. se spala si se tamponeaza cu niste servete de bucatarie. morcovul se curata,se spala si se taie rondele. ciupercile se spala si se feliaza. rosiile le tocam maruntel. usturoiul il curatam si il pisam. luam un as yena si il ungem cu...
Rulouri cu cremvusti
Feliile de muschi de porc,le spalam si le tamponam cu niste servetele de bucatarie. apoi le batem cu un ciocan pentru snitzele,dar nu foarte tare sa le sfaramam. le condimentam cu sare,piper si boia de ardei. pe fiecare punem cate un cremvusti,sau cate o bucata(depinde cat de mare este...
Muschi de porc in sos
Muschiuletul de porc il taiem bucatele mai marisoare. il spalam si il tamponam cu niste servetele de bucatarie,pentru surplusul de apa. intr-o oala punem putin ulei. turnam si carnea acolo si o rumenim putin pe ambele parti. punem 1 cana si jumatate de apa(sau doua),condimentam cu...
Friptura asortata festiva
Carnea de purcel o spalam putin si o portionam. pulpele de pui le taiem in doua,le parlim putin la flacara aragazului si le spalam bine. intr-un lighean pregatim marinata. ceapa o curatam,o spalam si o taiem pestisor. usturoil il curatam si il pisam. punem in lighean ceapa si...
Pulpe de pui umplute
Pulpa de pui se spala bine si se tamponeaza cu un prosop curat de surplusul de apa. Acum incepeti sa il dezgoliti:intai pielita o dati jos,apoi osul si o taiati in doua. Le condimentati cu sare si piper. Ciupercile le spalati bine si le taieti feliute. Maslinele le taiati bucatele si aruncati...
Friptura ademenitoare
Ghebele se spala bine si se fierb vreo 15 minute.(daca aveti puse la borcan pe iarna,doar le desarati in apa). Pulpele de pui se taie in doua si se spala bine. Se lasa putin la scurs(eu le-am scos si pielita). Intr-o tava de cuptor presaram cativa stropi de ulei. Asezam pulpele, le...
Rulouri de pui cu suc de rosii
Pieptul de pui se portioneaza si se spala. se lasa putin la scurs,apoi batem bucatile de pui cu ciocanul de snitzele,dar nu foarte tare ca sa nu le zdrobiti. condimentati cu sare si piper. apoi ungeti fiecare bucata cu suc de rosii. le asezati pe o farfurie,le acoperiti si le dati la...
Ficatei in unt cu suc de rosii
Ficateii ii spalam bine,ii curatam si ii lasam cam 20 de minute in apa ca sa iese sangele. ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt. intr-un ceaunel de tuci punem untul la topit. dupa care,adaugam ceapa si o lasam la foc 5 minute,pentru a se inmuia putin. apoi adaugam ficateii,scursi foarte...
Ardei umpluti ardelenesti
Ceapa si prazul le curatam,le spalam si le tocam marunt. ardeiul kapia il curatam de seminte si il taiem cubulete. 1 rosie o curatam de pielita si o dam pe razatoare. intr-o tigaie punem putin ulei. cand s-a incins adaugam ceapa cu prazul si le lasam la foc mic sa se inmoaie putin....
Varza cu costita
Varza o spalam bine si o tocam fidelute. Ceapa o curatam, o spalam si o maruntim. Morcovul il decojim, il spalam si il taiem cubulete. Ardeiului kapia ii scoatem cotorul si semintele, il spalam si il taiem cuburi. Costita o taiem felii potrivite. Intr-o oala punem putin ulei la incins,...
Gulas cu muschi de porc
Carnea se spala ,se taie bucati potrivite si se lasa la scurs. intr-o tigaie se pune putin ulei. cand s-a incins se pun bucatile de carne si se rumenesc putin pe ambele parti. dupa ce s-a rumenit,se adauga ceapa, tocata marunt, si se inmaoie putin. acoperim bine cu apa carnea si se...
Pat de pulpe cu asternut de cartofi la cuptor
Pulpele se spala bine si se indeparteaza tot puful de pe ele si se taie in doua. Cartofii se curata,se spala si se taie in sase sau in patru. Morcovul se curata,se spala si se taie rondele. Usturoiul il curatam,il spalam si il pisam. Peste el se pune sare,piper,mustarul , boia si ulei. Frecam...
Pui cu sos de smantana in vas yena
Pieptul de pui se taie fasii. Se spala si se lasa la scurs pe un tocator. Se condimenteaza cu piper, vegeta si putina boia si il lasam asa vreo 15 minute. Intr-o tigaie se pune untul la topit. Cand s-a incins punem faina si amestecam bine sa nu se formeze cocoloase. Apoi adaugam si smantana si...
Sarmalute in varza verde
varza o spalam bine ,ii scoatem cotorul. intr-o oala punem niste apa,borsul si sare si o punem pe foc la fiert. cand incepe sa fiarba se pune varza cu gaura de la cotor in jos ,o lasam putin sa se desfaca frunzele. o intoarcem apoi si desfacem frunzele rand pe rand. frunzele scoase le...
Mancare de mazare cu carne
muschiul de porc se spala bine,se taie bucatele si se lasa putin la scurs. intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei. cand s-a incins se adauga carnea. se rumeneste putin 3-4 min apoi se pune apa cat sa acopere bine carnea. lasam sa fiarba circa 15-20 min. in aceste timp pregatim...
Rulou de pui cu cascaval si gogosar in otet
pieptul de pui se spala bine. se tamponeaza cu un servet,apoi il taiem bucati mai mari . fiecare bucata de piept se bate ca pe snitel ,dar nu prea tare ca sa il sfaramati. le condimentati cu sare si piper. cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. gogosarii ii taiem felii...
Pilaf cu puiut
pulpele de pui le spalam bine si le parlim puful de pe ele. le taiem in doua. intr-o cratita punem putin ulei la incins. apoi punem pulpele si le rumenim putin pe o parte si cealalta cat sa iese sangele din ele ,apoi punem apa ca sa le acoperim bine si cubul knorr. curatam ceapa ,o...
Varza cu carnati taranesti
mai intai de toate pregatim legumele: ceapa se curata,se spala si se toaca marunt. rosiile se curata de pielita si se taie bucatele mici. ardeiul rosu si galben se taie cubulete. varza se taie pestisor sau cum doriti. intr-o oala se pune putin ulei la incins. apoi punem carnatii...
Pulpe si mici la gratar
Pulpele se spala bine de tot. se condimenteaza cu vegeta ,piper si condimentele de pui. se curata usturoiul ,se piseaza si se adauga peste carne. se pun toate intr-un lighean,se adauga si vinul si se lasa cam 2 ore la macerat. se ia pasta de mici, se uda mainile,se modeleaza micii....
Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel
Carnea taiata fasii se bate putin cu ciocanul de snitele. fiecare bucata de carne se condimenteaza cu piper,vegeta si boia de ardei. apoi luam fiecare felie si o ungem cu putin mustar. cascavalul se taie fasii subtiri cat un degetel mic. la fel se procedeaza cu pastrama si...
Friptura de pui la ceaun
Pulpele de pui se spala bine de tot si se taie in doua. intr-un ceaun se pune putin ulei la incins. se adauga pulpele de pui ,se acopera cu un capac si se rumenesc pe ambele parti putin. dupa ce s-au rumenit putin,se acopera cu apa. se condimenteaza cu piper,boia de ardei si piper....
Pui fraged la cuptor
Pulpele de pui se spala bine de tot. se taie in doua,sau trei(depinde cat sunt de mari). intr-o farfurie se amesteca vegeta cu piper si boia. fiecare bucata de carne se unge cu ulei. apoi cu o mana se iau condimentele amestecate si se freaca fiecare bucata de pui.se aseaza...
Pulpite cu sos de vin si ciuperci
pulpele de pui se taie in doau. se spala bine de toate surplusurile. intr-o tigaie se pune putin ulei la incinssi se pun pulpele la rumenit cam 3-4 min. ciupercile se spala bine se taie felii si le puneti putin si acestea sa se rumeneasca 2-3 min. acoperiti cu apa apoi ca sa cuprinda...
Snitzele de vitelus cu garnitura de orez si legume
Feliile de carnita se spala bine si se sterg cu un servet. se bat ca pentru snitzele,se condimenteaza cu sare si putin piper si se lasa asa cam jumatate de ora. ouale se bat cu un strop de vegeta si piper . pe o farfurie se pune putina faina alba. intr-o tigaie se pune ulei la incins....