Chiar nu mai stiam ce sa fac de mancare...si cum nu am facut de mult mazare cu carne m-am gandit sa fac....si bineinteles daca nu am facut demult si imi era dor am mancat mai multisor....
muschiul de porc se spala bine,se taie bucatele si se lasa putin la scurs.
intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei.
cand s-a incins se adauga carnea.
se rumeneste putin 3-4 min apoi se pune apa cat sa acopere bine carnea.
lasam sa fiarba circa 15-20 min.
in aceste timp pregatim legumele.
ceapa curatata,spalata si tocata marunt.
morcovul curatat,spalat si taiat rondele.
ardeiul rosu si galben spalat si taiat cubulete.
dupa ce a fiert carnea in acest timp adaugam legumele.
mazarea se spala bine (incercati-o cat e de fiarta..daca e fiarta bine o puneti mai la urma ,daca nu o puneti o data cu legumele).
dupa ce a mai fiert 10-15 min adaugam si mazarea spalata.
condimentam cu piper si vegeta.
dam 4-5 clocote si adaugam si pasta de tomate.
mai lasam sa fiarba de cateva ori si e gata pentru a fi servita.
ne punem portia in farfurie,prasaram niste patrunjel verde tocat marunt si numai buna sa mancam.