Rocsi

9

Bucataras
Suprem

Falticeni

Bucataras din 18.12.2009

RETETE1623
PRIETENI297
Retete / Mancaruri cu carne

Pui cu sos de rosii

In Pui la 30 Iul 2010

Copanelele se spala bine sub jetul de apa calda. intr-o tigaie se pun 2-3 linguri ulei la incins,se pune carnea de pui si se rumeneste 3-4 min pe ambele parti. peste se pune apa cat sa acopere bine carnea apoi incepem sa punem legumele astfel: ceapa se curata,se toaca marunt si se pune...

Ardei umpluti cu sos de rosii

In Pui la 22 Iul 2010

Ardeii se spala,se scoate cotorul si se curata de toate semintele. ceapa se curata si se taie marunt. morcovul se curata si se da pe razatoatea cu ochiuri mari. rosia se curata de pielita si se da pe razatoarea cu ochiuri mici sau se piseaza. intr-o tigaie se pune ulei. cand acesta...

Copanele cu fasole galbena la cuptor

In Pui la 18 Iul 2010

copanelele de pui se spala bine si se indeparteaza tot puful. se freaca cu putin ulei,sare,piper ,canita de vin rosu si cu 2-3 catei de usturoi pisati si se lasa asa intr-un bol. Fasolea galbena se curata la capete si se spala bine. ceapa se curata si se taie marunt. morcovul se...

Varza cu muschiulet de porc

In Porc la 15 Iul 2010

Carnea se spala bine ,se taie patrate nu prea mari si se lasa sa se scurga. Intr-o oala se pune putin ulei la incins. cand acesta s-a incins se adauga carnea si se lasa sa se rumeaneasca putin pe o parte si alta,apoi se acopera bine cu apa si se acopera cu un capac ca sa fiarba. varza se...

Friptura de muschiulet de porc yami-yami

In Porc la 10 Iul 2010

Carnea de purcel se spala bine de tot. se taie bucatele mici si se lasa la scurs. Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins. cand acesta s-a incins se pun bucatelele de carne si se rumenesc 3-4 min. peste se pune o cana de apa. punem un capac deasupra si lasam pana incepe sa...

Ostropel de pui

In Pui la 19 Iun 2010

Puiul il parliti la flacara aragazului, apoi il spalati bine. Il stergeti cu niste servetele. Ceapa curata o tocati marunt, iar morcovul curatat il taiati cubulete. Incingeti uleiul intr-o cratita antiaderenta. Adaugati bucatile de pui, le rumeniti pe ambele parti, la foc mediu....

Fasole cu ciolan afumat

In Mancaruri cu carne la 14 Iun 2010

Fasolele se spala bine in multe ape. cu o seara inainte se pun fasolele  la inmuiat, in apa calda ,pentru ca a doua zi sa nu mai fie necesar sa le fierbem prea mult. intr-o oala se pune pe trei sferturi apa. ciolanul se spala putin daca este prea afumat ,se pune in oala in care ati...

Piept de pui marinat la gratar cu salata de varza

In Pui la 10 Iun 2010

Pieptul de pui se spala si se taie bucati. se bate ca pentru snitzele insa nu foarte tare sa nu-l sfaramati. intr-un bol se pune laptele,uleiul,boia de ardei dulce,piper,usturoiul pisat  si vegeta. Se amesteca bine toate aceste ingrediente. peste acest amestec se pun bucatile de...

O idee de pranz-orez cu marar in vas de lut cu snitzele

In Pui la 6 Iun 2010

Orezul se spala in multe ape. Oala de lut se unge cu putin ulei. In ea se pune orezul spalat, peste se adauga supa de pui,sare si piper dupa gust. Mararul se toaca marunt si se pune si el peste orez. Se amesteca bine si se da in cuptorul rece nu il incalziti inainte pentru ca riscati...

Gordon bleu cu cascaval afumat

In Pui la 29 Mai 2010

Pieptul de pui se spala bine ,se taie bucati nu foarte mari ,se bate cu ciocanul de snitele. acestea se condimenteaza cu sare si piper si se lasa asa cam jumatate de ora. cascavalul se taie felii subtiri. pastrama si ea de asemenea se feliaza subtire. ardeiul rosu se taie fasii lungi...

Pui cu sote de legume si garnitura de orez

In Pui la 26 Mai 2010

Pulpele de pui se taie in doua si se spala foarte bine. intr-o tigaie se pune un cub mai mare de unt,se lasa sa se topeasca. dupa ce s-a topit untul se pun bucatile de pui,se intorc pe o parte si alta pana iese sangele din carne iar apoi se pune apa ,putin cate putin,pana carnea este...

Mancare de pastai cu muschiulet de porc

In Porc la 24 Mai 2010

Carnea spala si se taie cubulete. intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga  carnea lasandu-se 3-4 min cat sa iese sangele din ea,sa se rumeneasca putin. apoi se pune apa sa acopere bine de tot carnea pentru a se putea face bine,se fie frageda. ceapa se curata si se...

Sarmalute asortate

In Mancaruri cu carne la 23 Mai 2010

Ceapa se curata,se spala, se coaca marunt si cea verde si cea uscata. morcovul se curata,se spala ,se da pe razatoarea mare. ardeiul rosu se toaca foarte marunt. intr-o cratita se pune ulei,ceva mai mult,se pune ceapa uscata la inmuiat,apoi se pune morcovul iar mai la urma ceapa...

Un pranz delicios-muschiulet de porc marinat

In Porc la 17 Mai 2010

Muschiul de porc se feliaza si se spala bine fiecare felie de carne. Se tamponeaza putin de excesul de apa si se bate putin ca la snitzele. Usturoiul se curate si se toaca marunt. Ceapa verde se curate ,se spala si se taie bucati mai mari. Ardeiul se taie cuburi. Intr-un...

Rulouri de pui cu cartofi in vas yena

In Pui la 15 Mai 2010

Pieptul de pui se spala bine si se taie in 4 bucati. se bate putin ca pentru  snitzel si se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce. ciupercile se spala si se feliaza. pe fiecare felie de piept de pui se pun felii de ciuperci,o felie de ardei rosu si o felie de cascaval. apoi...

Mititei cu mustar

In Mancaruri cu carne la 7 Mai 2010

Usturoiul se piseaza bine de tot. carnea tocata se amesteca cu usturoiul,bicarbonatul stins cu zeama de lamaie,sare,piper si boiaua de ardei dulce. se uda mainile cu putina apa si incep sa se faca mititei din compozitia de carne obtinuta. acestia se pun pe gratarul incins,se intorc pe o...

Chiftele cu sos si cartofi nature

In Mancaruri cu carne la 5 Mai 2010

Ingredientele pentru chiftele se amesteca toate. intr- o tigaie se pune ulei la incins,se fac chiftele si se prajesc rand pe rand pana terminam compozitia. sosul:se pune uleiul la incins,se adauga si faina si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase. peste se pune smantana si apa...

Chiftele gustoase

In Mancaruri cu carne la 3 Mai 2010

Carnea tocata se pune intr-un bol. mararul si patrunjelul se spala,se indeparteaza coditele si se toaca foarte marunt. ceapa se spala si se taie rondele. cartoful se curata,se spala,se taie cubulete si se pune la fiert. cand e fiert ,se scurge apa,si se paseaza bine de tot....

Tochitura moldoveneasca la ceaun

In Porc la 27 Apr 2010

Intr-un ceaun de tuci se pune putin ulei. carnea se spala si sa taie bucatele. acesta se adauga peste uleiul incins si se rumeneste putin pe o parte si alta. apoi se pune sare si piper dupa gust si se stropeste cu apa,putin cate putin. rosia se decojeste,se toaca marunt si se pune...

Tocanita de pui cu ceapa

In Pui la 20 Apr 2010

Pulpele se spala bine si sa taia in doua. ceapa se curata,se spala,se toaca marunt. morcovul se curata,se spala se toaca cubulete. cartofii se curata,se spala se taie in 2 sau 4. intr-o tigaie se pune putin ulei,se pune carnea si se rumenete putin pe ambele parti,apoi se pun 2-3 cani...

Snitzele crocante

In Pui la 18 Apr 2010

Pieptul de pui se feliaza,se spala bine,se bate cu cioconul de snitele si se condimenteaza cu piper si vegeta. intr-un castron se bat ouale ,se amesteca apa minerala,praf de usturoi,boia de ardei dulce,piper ,vegeta si se bat bine toate la un loc. intr-o farfurie se pune faina alba iar in...

Varza murata cu kaizer

In Mancaruri cu carne la 17 Apr 2010

Varza se pune jumatate de zi la desarat in apa calda(se schimba apa cam de 2,3 ori). dupa ce s-a desarat se taie marunt. kaizerul se feliaza si el si se pune in putin ulei si se rumeneste circa5 min. dupa se curata ceapa si morcovul,se toaca si se pune peste kaizer. se lasa 3-4 min la...

Piept de pui cu smantana la cuptor

In Mancaruri cu carne la 14 Apr 2010

Pieptul de pui (fara piele) se spala bine si se taie pe lun bucati mai groase. se condimenteaza cu piper si vegeta si se pune intr-o cratita. faina se desface in putina apa si se da printr-o strecuratoare intr-o farfurie. peste ,in aceasta farfurie, se rastoarna si smantana si se mai...

Snitel la cuptor

In Pui la 15 Mar 2010

Pieptul de pui se spala bine,se portioneaza,se bate  cu ciocanul de snitzele,se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce si se lasa asa circa15-20min. ouale se bat bine,se adauga apa minerala,faina,vegeta si piper si se amesteca toate bine. bucatelele de carne se dau prin compozitia...

Gratarel de pui cu cartofi ciupercute

In Pui la 11 Mar 2010

Copanelele se spala bine(eu le-am scos si pielita),le crestam. usturoiul il tocam marunt.peste el punem berea,uleiul,piper,vegeta,boia dulce si le amestecam bine. peste acest amestec punem copanelele si le dam la frigider circa 1 ora. peste 1 ora punem gratarul pe foc si punem...

Tocanita de pui cu ciuperci

In Pui la 25 Feb 2010

Copanelele se spala bine. intr-o cratita se pune putin ulei si se pun copanelele si se prajesc pe ambele parti cat sa iasa sangele(2 min pe o parte si 2 min pe cealalta). apoi se adauga o cana si jumatate de apa. ceapa se toaca marunt,morcovul se taie rondele,ardeiul se toaca si el si se...

Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana

In Pui la 17 Ian 2010

Cordonul: se spala pieptul, se taie 6 bucati din el si se bate ca la snitele, dar nu prea tare sa nu se sfaramesi se presara putin piper si sare. Pe fiecare bucata se pune o felie cascaval, una sunca, una gogosar (feliile sa fie taiateca si cum ar fi un deget subtire) si se ruleaza sau se pune...

Afisate 241 - 267 din 267 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.

 
 
 

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]