Gulas cu muschi de porc

de Rocsi in Porc, 23 Oct 2010 | 8203 vizualizari

 

O mare bunatate!!!!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de porc fara grasime(sau daca va place cu grasime puteti folosi)
  • 4 rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • jumatate ardei verde
  • jumatate ardei galben
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei
  • 1 canita vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu muschi de porc:

Carnea se spala ,se taie bucati potrivite si se lasa la scurs.

intr-o tigaie se pune putin ulei.

cand s-a incins se pun bucatile de carne si se rumenesc putin pe ambele parti.

dupa ce s-a rumenit,se adauga ceapa, tocata marunt, si se inmaoie putin.

acoperim bine cu apa carnea si se lasa la foc potrivit.

morcovul il curatam ,il spalam,si il taiem in doua,apoi feliute subtiri.

ardeiul verde si galben il spalam si il taiem cubulete.

daca mai trebuie mai completam cu apa.

rosiile le curatam de pielita si le tocam.

dupa ce a fiert cam 15 minute carnea cu ceapa,adaugam morcovul si ardeiul.

lasam sa mai fiarba 10-15 minute si adaugam si rosiile.

cand e aproape gata carnea se adauga vinul,pasta de gogosari.

condimentam cu sare,piper si boia.

mai dam cateva clocote si inchidem aragazul.

patrunjelului ii  indepartam cozile,il spalam si il tocam si il presaram pe deasupra.

se srveste cu muraturi si puteti face si o mamaliguta(eu nu am facut!!!!)

TIPS-URI

1

eu l-am facut putin mai zemos,dar daca va place mai scazut il lasati mai mult pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.10.2010, 13:44

laly sa stii ca iese delicios...
nadina nu mai am dar pot face ,mai ales pentru tine
giuliana

DIANA B 1

18.07.2011, 09:01

Rocsy , gulas fara cartofi ? aaaaaaaaa , e reteta moldoveneasca ...

Rocsi 1

18.07.2011, 11:03

dar pentru noi gulasul nu inseamna neaparat cu cartofi...eu nu am facut niciodata gulas cu cartofi...probabil in ardeal se face cu cartofi..nu stiu sincer... diana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de bilute de carne de porc, cu varza calita, in sos de rosii