Nu am mai mancat pilaf cu pui de mai bine de un an...si cum nu mai stiam ce sa fac de mancare am pus asta in practica..am mancat de ma durea burta...
pulpele de pui le spalam bine si le parlim puful de pe ele.
le taiem in doua.
intr-o cratita punem putin ulei la incins.
apoi punem pulpele si le rumenim putin pe o parte si cealalta cat sa iese sangele din ele ,apoi punem apa ca sa le acoperim bine si cubul knorr.
curatam ceapa ,o spalam si o tocam marunt
morcovul in curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
gogosarul si ardeiul ii curatam de seminte si ii taiem cubulete.
punem si legumele peste pui si lasam sa fiarba la foc potrivit.
spalam orezul in multe ape .
cand puiul a fiert cam pe jumatate ,adaugam orezul spalat.
condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana ce orezul este facut si el.
la urma adaugam si pasta de tomate mai dam 2-3 clocote si inchidem focul .
deasupra presaram niste patrunjel verde tocat marunt.
pofta buna.!!!