Sambata cand a venit Ionix cu familia la mine am pregatit cate ceva printre care si aceasta friptura la ceaun...s-au lins pe degete..si ea o sa va confirme ca nu mint....
Pulpele de pui se spala bine de tot si se taie in doua.
intr-un ceaun se pune putin ulei la incins.
se adauga pulpele de pui ,se acopera cu un capac si se rumenesc pe ambele parti putin.
dupa ce s-au rumenit putin,se acopera cu apa.
se condimenteaza cu piper,boia de ardei si piper.
ceapa se curata si se toaca marunt.
rosiile se spala,se scote cotorul si se taie felii pe rotund.
dupa ce s-au facut cam pe jumatatese pune si ceapa tocata si cate o felie de rosie pe fiecare bucata de carne...(rosia ajuta sa prinda o crusta si sa faca mai crocante pulpitele).
acoperiti iar si lasati pana e aproape gata.
curatati usturoiul ,il taiati felii si si il puneti in ceaun.
il mai lasati cam 10 min si e gata de servit.
ei au papat cu gogosari in otet si conopida.