Muschiuletul de porc il taiem bucatele mai marisoare.
il spalam si il tamponam cu niste servetele de bucatarie,pentru surplusul de apa.
intr-o oala punem putin ulei.
turnam si carnea acolo si o rumenim putin pe ambele parti.
punem 1 cana si jumatate de apa(sau doua),condimentam cu putina sare si piper si lasam sa fiarba ,la foc potrivit,oala fiind acoperita cu un capac.
ceapa o curatam si o tocam maruntel.
morcovul il curatam si il taiem rondele.
rosiile le maruntim .
cand carnea a fiert cam pe jumatate ,adaugam ceapa,morcovul si rosiile taiate.
lasam sa fiarba in continuare pana carnea si legumele sunt fierte bine.
faina o desfacem in putina apa,apoi o turnam in tigaie,printr-o strecuratoare.
invartim repede pentru a nu se face cocoloase.
la urma punem si putina boia de ardei si usturoiul pisat.
mai dam 2-3 clocote si inchidem aragazul.
patrunjelul il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.
acesta il presaram deasupra mancarii.
1
daca nu folositi rosii in sos tomat,si folositi rosii din aste la kg,atunci puneti si pasta de tomate.