Am vazut ca este o noua moda pe bucataras :pulpe umplute...pai ce eu nu pot sa fac?ca atat am salivat de nu am mai putut...asa ca am pus mana si am facut si eu..dar am facut o pulpita de proba si a fost delicioasa....asa ca sa va arat si cum am facut eu...
Pulpa de pui se spala bine si se tamponeaza cu un prosop curat de surplusul de apa. Acum incepeti sa il dezgoliti:intai pielita o dati jos,apoi osul si o taiati in doua. Le condimentati cu sare si piper.
Ciupercile le spalati bine si le taieti feliute. Maslinele le taiati bucatele si aruncati samburii. Pe fiecare ,din cele doua bucati de carne,asezati felii de ciuperci si de masline. Le inveliti si le prindeti cu scobitori.
Intr-o tava asezati putina hartie de copt(sau puteti sa nu puneti,cum doriti),stropiti cu ulei apoi asezati pulpele,iar printre ele restul de ciuperci feliate. Apoi puneti vinul si cam 200 ml apa. Dati tava in cuptorul incins,cam 40-45 minute. Cand sunt gata le scoteti din cuptor,radeti niste cascaval peste pulpe si le mai lasati 5 minute in cuptor cat sa se topeasca cascavalul.
Le scoateti,asezati pe o farfurie si serviti va rog!!!!