Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel

de Rocsi in Porc, 12 Aug 2010 | 9198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de muschi de porc taiate foarte subtiri
  • o bucatica pastrama
  • o bucatica cascaval
  • 1 castravete murat
  • 1 borcan ciuperci conservate intregi
  • 1 lingura si jumatate mustar
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei

pentru sos:

  • 50 gr unt
  • 1 lingura si jumatate faina
  • 250 ml lapte
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel:

Carnea taiata fasii se bate putin cu ciocanul de snitele.

fiecare bucata de carne se condimenteaza cu piper,vegeta si boia de ardei.

apoi luam fiecare felie si o ungem cu putin mustar.

cascavalul se taie fasii subtiri cat un degetel mic.

la fel se procedeaza  cu pastrama si castravetele murat.

pe fiecare felie se pune:o fasie pastrama,o fasie cascaval si 2 fasii castravete murat.

se ruleaza strans fiecare si se prinde cu o scobitoare.

se ia un vas yena si se unge din abundenta cu unt.

se aseaza rulourile in vas.

ciupercile se spala bine si se taie felii .

se aseaza peste rulouri in vas.

se presara niste boia de ardei pe deasupra,si se pune si jumatate canita de apa.

se pune capacul si se da in cuptor circa 1 ora ,o ora si 10 min.

intre timp preparam sosul bechamel(este reteta de sos a sylviei si nu pot decat sa va zic ca e foarte delicios....)

intr-o tigaita punem untul la topit.

apoi adaugam faina in ploaie si amestecam bine pentru a nu face cocoloase.

condimentam cu piper si un strop de vegeta,iar dupa incepem sa punem laptele cate putin.

punem lapte ,luam tigaia de pe foc si amestecam pana se omogenizeaza ,punem iar pe foc...si tot asa pana terminam laptele.

rulourile sunt gata,asezam pe o farfurie,deasupra punem sos bechamel si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi de porc cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

13.08.2010, 00:57

fetelor nici de mine nu scapati ca de raievin cu voideci rocsi tinete bine ca e jale mare venim in trib5f

Rocsi 1

13.08.2010, 10:32

eu ma bucur nadina nu imi e frik stai linistita

Cris2711 1

20.07.2011, 17:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschi de porc