Rulouri de pui cu branza topita

de Rocsi in Pui, 26 Feb 2011 | 9316 vizualizari

 

Sunt foarte delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 6 felii branza topita
  • 6 felii pastrama(se poate si fara dar eu aveam asa ca am pus)
  • sare
  • piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu branza topita:

Pieptul de pui (fara piele si os) se spala bine.

se taie in 6 bucati.

se bat cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare ca sa faramati pieptul.

le condimentati pe ambele parti cu sare si piper.

asezati pe fiecare bucata cate o feliuta pastrama si o felie branza topita.

rulati sau impachetati si prindeti cu scobitori.

ungeti o tava cu putin ulei.

asezati rulourile in ea.

sucul de rosii il amestecati cu 4-5 linguri apa si il turnati peste rulouri.

untul il taiati bucati mici si ii dati drumul printe rulouri.

acoperiti tava cu staniol si bagati-o in cuptor,la o temperatura potrivita.

cand sunt aproape gata rulourile,scoateti staniolul si mai lasati cam 5 minute in cuptor,la foc mai mare.

apoi le scoateti si le presarati cu patrunjel verde.

pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Rocsi 1

01.03.2011, 18:53

da pana cris pot fi si o varianta de cordon bleu..insa am preferat sa le fac asa la cuptor..

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:36

La favorite cu reteta aceasta
Ce bine ti-au iesit inimioarele din sos de rosii la decor
Te lauda si o ardeleanca

adry88 1

21.05.2011, 12:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curry de pui ca la mama lui acasa