Super bun si super usor ,eu am avut iaurt grecesc de visine,a iesit exact pe gustul meu :))
A fost ziua surioarei asa ca i-am pregatit un tort surpriza :) http://www.bucataras.ro/retete/tort-diplomat-cu-iaurt-si-ananas-79562.html
Imi pare rau pt poze da nu am reusit sa fac ziua :(
Rondelele de ananas se pun la scurs intr-o sita.
Piscoturiile se dau prin compotul de ananas pe ambele parti,si se aranjeaza intr-o tava cu pereti detasabili de tort,de diametrul de 22 cm.
Rondelele de ananas se aranjeaza de jur imprejurul formei.
Gelatina se hidrateaza in 100 ml apa rece pentru 5 minute.Se pune la bain-mariesi se lasa pana devine lichida.
Smantana varsata se scoate din frigider,se mixeaza bine cateva minute pana se intareste,se adauga zaharul pudra si esenta de vanilie si gelatina lichida si iaurtul grecesc.
Jumatate din ananasul cuburi se lasa la scurs si se amesteca cu crema de smantana si iaurt.
Se amesteca bine si se toarna in tava de tort.
Se orneaza cu rondelele de ananas ramase si cu bucatelele de ananas.
Se acopera cu o folie si se lasa peste noapte la frigider.!
Pofta buna