Tagliatelle cu dovlecei si pesto

de Satisfyyourcravings in Paste, 3 Noi 2016 | 3912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame tagliatelle
  • 1 lingura ulei de masline
  • 125 grame bacon afumat
  • 1 dovlecel
  • 90 grame pesto
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecei si pesto:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata. 

Cu ajutorul unui peeler, se taie dovlecelul in panglici.

Se incalzeste uleiul de masline, intr-o tigaie si se adauga baconul taiat fasii. Se gateste pana devine crocant.

Se adauga panglicile de dovlecel si se soteaza 2-3 minute. Se adauga pastele si in tigaie, apoi pesto si se amesteca bine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecei si pesto" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Bunica 1

03.11.2016, 18:31

CameliaR 1

03.11.2016, 18:44

Bya Ralu 1

03.11.2016, 19:27

ce bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ghebe si sos de rosii