Tagliatelle cu dovlecei si pesto

de Satisfyyourcravings in Paste, 3 Noi 2016 | 4216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame tagliatelle
  • 1 lingura ulei de masline
  • 125 grame bacon afumat
  • 1 dovlecel
  • 90 grame pesto
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecei si pesto:

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata. 

Cu ajutorul unui peeler, se taie dovlecelul in panglici.

Se incalzeste uleiul de masline, intr-o tigaie si se adauga baconul taiat fasii. Se gateste pana devine crocant.

Se adauga panglicile de dovlecel si se soteaza 2-3 minute. Se adauga pastele si in tigaie, apoi pesto si se amesteca bine. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecei si pesto" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Bunica 1

03.11.2016, 18:31

CameliaR 1

03.11.2016, 18:44

Bya Ralu 1

03.11.2016, 19:27

ce bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu ton