Mi-a adus mama niste carne de vita si mi-a zis :vezi ca asta a fost vaca batrana toata ziua, asta este te mai si pacalesti, zice omul ca taie vitel si a gresit, a taiat-o pe maica`sa....asa ca am umblat iar la cioroi, sa o fragezeasca ...pe doamna vaca...:)))
Mai intai am taiat carnea in bucatele le-am spalat, le-am uscat cu un servet si apoi le-am pus sa se caleasca cca 15 min. Separat am curatat legumele si le-am taiat mai grosier, asa cu barda... Am scos carnea si am condimentat-o, apoi am pus in recipientul slow cooker Crock-Pot un pic de ulei, am adaugat legumele si un praf de sare, am amestecat ,am asezat si bucatile de carne, peste care am turnat sucul de rosii, am clatit sticluta de suc de rosii cu apa si am turnat si apa peste carne. Am amestecat, am pus capacul si am activat functia high pentru cateva ore bune, nu le mai stiu numarul, ca am avut treaba. Important este sa fie gata cand vine ''seful'' acasa.....Gata...asteptam verdictul...de mirosit, miroase bine ....:)))))))