Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pulpele se spala bine si sa taia in doua.
ceapa se curata,se spala,se toaca marunt.
morcovul se curata,se spala se toaca cubulete.
cartofii se curata,se spala se taie in 2 sau 4.
intr-o tigaie se pune putin ulei,se pune carnea si se rumenete putin pe ambele parti,apoi se pun 2-3 cani de apa.
peste se adauga ceapa si morcovul si se fierb circa 15-20 min.
dupa aceste timp se pun si cartofii.
rosia se curata de pielita,se taie cubulete si se adauga in oala.
se pune piper si vegeta dupa gust .
cu 5 min inainte de a inchide aragazul se pune si pasta de tomate care se amesteca cu putina apa.
cand e gata inchideti aragazul si serviti.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola