Ingredientele pentru chiftele se amesteca toate.
intr- o tigaie se pune ulei la incins,se fac chiftele si se prajesc rand pe rand pana terminam compozitia.
sosul:se pune uleiul la incins,se adauga si faina si se amesteca bine sa nu se faca cocoloase.
peste se pune smantana si apa calda.
rosia o curatati de pielita,o taiati cubulete si se adauga peste sos.
apoi tocati 2 catei de usturoi,mararul la fel si il puneti peste sos.
adaugati pasta de tomate,sare,piper si boia dulce .
lasati pana incepe sa fiarba ,apoi adaugati chiftelele si dati cateva clocote ,dupa care inchideti aragazul.
cartofii ii curatati,ii spalati,ii taiati cubulete si ii puneti la fiert intr-o oala,in apa cu putina sare.
cand sunt fierti cartofii,scurgeti apa,apoi ii trageti intr-o tigaie in putin unt.
puneti pe o farfurie chiftele cu sos,cartofi nature si deasupra putin marar verde tocat marunt si serviti cu multa placere.