Le-am denumit asa pentru ca le-am facut cu 4 feluri de frunze...
Ceapa se curata,se spala, se coaca marunt si cea verde si cea uscata.
morcovul se curata,se spala ,se da pe razatoarea mare.
ardeiul rosu se toaca foarte marunt.
intr-o cratita se pune ulei,ceva mai mult,se pune ceapa uscata la inmuiat,apoi se pune morcovul iar mai la urma ceapa verde.la urma cu 2 min sa inchideti se pune pasta de tomate.
mai invartiti pana se incorporeaza bine pasta de tomate si inchideti aragazul.
orezul se spala bine in multe ape si se lasa putin sa se umfle in apa calda ,dar nu foarte mult.
intr-o oala mai mare se pune carnea tocata,amestecul de ceapa cu morcov inmuiate,orezul umflat ,ardeiul rosu tocat.
acestea se amesteca bine de tot.
patrunjelul se toaca marunt.
se adauga si el in compozitie,2 oua,vegeta si piper dupa gust.(aceasta este umplutura).
intr-o oala se pune pe un sfert cu apa,se adauga sare si 1 cana bors.
o puneti pe foc pana incepe sa fiarba.
cand incepe sa fiarba treceti cateva secunde frunzele de hrean,vita de vie si potbal dar nu le lasati sa fiarba ca se inmoaie,doar cateva secunde atat.
varza se spala bine,se scoate cotorul si se opareste si ea putin in apa cu bors.
toate frunzele dupa ce le opariti le treceti prin apa rece ca sa stopati fierberea.
rupeti coditele frunzelor si pregatiti si frunzele de varza.
apoi puneti compozitie pe fiecare frunza,le impaturiti cum va place si le puneti intr-o oala.
peste se pune apa fierbinte cat sa cuprinda sarmalele,puneti putina boia de ardei dulce pe deasupra si le bagati la cuptor pana sunt gata.