De ce am denumit-o asa?pentru ca iubitul meu a zis ca e asa,si cica numai cine nu mananca nu stie ce pierde...desi e o friptura simpla...se pare ca e gustoasa
Carnea de purcel se spala bine de tot.
se taie bucatele mici si se lasa la scurs.
Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins.
cand acesta s-a incins se pun bucatelele de carne si se rumenesc 3-4 min.
peste se pune o cana de apa.
punem un capac deasupra si lasam pana incepe sa fiarba.
cand incepe sa fiarba,adaugam piper,vegeta si boia de ardei dulce.
se acopera si se lasa la facut pana e aproape gatra.(daca mai trebuie apa mai stropiti din cand in cand cate putina dar neaparat sa fie calda).
cu 10 min inainte de a inchide aragazul puneti canita de vina in care adaugati pasta de tomate pentru a o desface.
usturoiul,se curata,se spal si se ttoaca marunt.
se pune si acesta peste friptura iar peste 10 min inchideti aragazul.
serviti cu ce doriti.
noi am servit cu niste cartofi noi si apoi trasi in putin unt...dar si cu o salata de varza cu rosii si ardei gras rosu si galben...
pofta buna tuturor...