Pui cu sos de rosii

de Rocsi in Pui, 30 Iul 2010 | 4991 vizualizari

 

Este o reteta foarte simpla dar mie imi place mult...

 

INGREDIENTE

  • 5 copanele de pui(sau 2 pulpe)
  • 1 cutie rosii decojite(sau 4-5 rosii proaspete)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • ulei
  • piper
  • vegeta
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii:

Copanelele se spala bine sub jetul de apa calda.

intr-o tigaie se pun 2-3 linguri ulei la incins,se pune carnea de pui si se rumeneste 3-4 min pe ambele parti.

peste se pune apa cat sa acopere bine carnea apoi incepem sa punem legumele astfel:

ceapa se curata,se toaca marunt si se pune peste pui.

morcovul se curata,se taie rondele si ii dam drumul in tigaie.

lasam totul sa fiarba la foc nu prea mare.

dupa ce puiul s-a facut mai bine de jumatate,se iau rosiile din cutie si se taie bucati mai maricele si le punem in tigaie,atat rosiile taiate cat si sucul lasat de ele din cutie.

condimentam cu piper,vegeta si boia de ardei.

mai fierbem cam 10-15 min puiul in sos ,apoi inchidem aragazul si presaram deasupra patrunjel verde ,tocat fin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in bacon