Tot ce pot sa zic e ca iese nemaipomenita...
Intr-un ceaun de tuci se pune putin ulei.
carnea se spala si sa taie bucatele.
acesta se adauga peste uleiul incins si se rumeneste putin pe o parte si alta.
apoi se pune sare si piper dupa gust si se stropeste cu apa,putin cate putin.
rosia se decojeste,se toaca marunt si se pune peste carne.
cand e aproape gata carnea, se pune vinul si 5-6 catei de usturoi tocati marunt.
iar la urma se pun si 4-5 carnaciori proaspeti ,taiati in doua si mai lasti pe foc pana se prajesc si acestia.
cand e gata luati ceaunul de pe foc si puneti sa faceti mamaliga dar sa fie mai moale .(apa se pune la fiert cu putina sare si o mana de faina de malai.cand incepe sa fiarba puneti malai cat este necesar ,fierbeti bine ,apoi invartiti cu facaletul pana e gata)
se aseaza pe o farfurie tochitura si mamaliga,se rade cascaval pe deasupra ,iar alaturi se pun si niste castraveti murati.
POFTA BUNA!