copanelele de pui se spala bine si se indeparteaza tot puful.
se freaca cu putin ulei,sare,piper ,canita de vin rosu si cu 2-3 catei de usturoi pisati si se lasa asa intr-un bol.
Fasolea galbena se curata la capete si se spala bine.
ceapa se curata si se taie marunt.
morcovul se curata si se taie rondele.
rosiile se curata de pielita si se taie cubulete.
ardeiul galben se taie patratele.
intr-o tigaie se pune putin ulei.
peste se pune ceapa si rosiile 3-4 min.
apoi se pune fasolea galbena ,morcovul si ardeiul.
se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba cam pe jumatate.
apoi pasta de tomate se amesteca cu piper,sare si putina apa se toarna peste fasole si se mai fierb cateva min.
cat timp facem fasolea copanelele se pun intr-o tava si se dau la cuptor sa se faca cam pe 3 sferturi.
asadar avem fasolea pe jumatate fiarta si copanelele pe 3 sferturi.
se ia un vas yena ,se unge cu putin ulei se pun copanele si fasolea galbena printre ele.
se da la cuptor si cand e gata se scoate si se serveste.
noi am servit cu castraveciori murati....tare bun a mai fost!!!!!