Carnea tocata se pune intr-un bol.
mararul si patrunjelul se spala,se indeparteaza coditele si se toaca foarte marunt.
ceapa se spala si se taie rondele.
cartoful se curata,se spala,se taie cubulete si se pune la fiert.
cand e fiert ,se scurge apa,si se paseaza bine de tot.
usturoiul se curata,se spala si se piseaza.
peste carne se pune verdeata,cartoful pasat si usturoiul pisat,painea se inmoaie in putina apa sau lapte ,se faramiteaza si se pune si ea peste toate ingredientele.
in bol se mai pun ouale,vegeta si piper dupa gust.
se amesteca bine compozitia.
intr-o tigaie se pune ulei,ceva mai mult si se pune pe foc la incins.
intr-un castron se pune putina apa pentru a ne umezi mainile.
cu mainile umezite incepem sa facem chiftele,si le punem la prajit in uleiul incins ,rand pe rand ,pana se termina cpmpozitia.
se servesc cu o salata,mustar,piure sau orice altceva doriti.