Snitel la cuptor

de Rocsi in Pui, 15 Mar 2010 | 5927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • apa minerala sau plata
  • 2-3 linguri faina
  • pesmet
  • vegeta
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel la cuptor:

Pieptul de pui se spala bine,se portioneaza,se bate  cu ciocanul de snitzele,se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce si se lasa asa circa15-20min.

ouale se bat bine,se adauga apa minerala,faina,vegeta si piper si se amesteca toate bine.

bucatelele de carne se dau prin compozitia cu oua si apoi prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu hartie si se dau la cuptorul incins.

se lasa cam 40 min sau mai putin daca nu le doriti prea crocante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

ionix 1

19.03.2010, 16:12

bun bun... mie-mi place mai mult decat cel prajit

nadina73 1

29.03.2010, 15:42

ce bine arata ,super bun

Rocsi 1

29.03.2010, 17:12

mersi nadina73

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]