Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pieptul de pui (fara piele) se spala bine si se taie pe lun bucati mai groase.
se condimenteaza cu piper si vegeta si se pune intr-o cratita.
faina se desface in putina apa si se da printr-o strecuratoare intr-o farfurie.
peste ,in aceasta farfurie, se rastoarna si smantana si se mai pune o canita de apa,piper si vegeta.
ciupercile se spala bine si se taie felii si se pun in farfurie peste amestecul de smantana.
aceste amestec il turnati peste pui.
cratita o dati la cuptorul incins pana e gata puiul(incercati cu furculita....in maxim 1 ora e gata)
patrunjelul se spala si se toaca marunt.
se pune in farfurie mancare de pui iar peste presarati patrunjel tocat.
pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola