Panacris

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 08.02.2011

RETETE1567
PRIETENI373
Retete / Mancaruri cu carne

Șnițele din pulpă de curcan (rețeta remediată!)

In Curcan la 22 Iul 2013

Pulpa de curcan se porționează, se frăgezește cu ciocanul de șnițele;), apoi se sărează. Bucățile de carne se trec prin făină, ou bătut și pesmet, apoi se prăjesc în ulei încins, cca. 10 minute pe fiecare parte. De aici, a început marea aventură! Șnițelele,...

Curcan cu vinete și măsline

In Curcan la 20 Iul 2013

Ceapa și ardeii curățați, tăiați rondele se pune la dinstuit în puțin ulei și apă, acoperit cca. 10 minute la foc minim. Apoi se adaugă carnea, vinetele (curățate în prealabil, presărate cu sare și lăsate cca. 10 minute la odihnă, apoi se spală și se storc bine),...

Prepelițe pe pat de orez și legume în Vas Zepter

In Mancaruri cu carne la 2 Iul 2013

 Carnea de prepeliță este una dintre cele mai fine și apreciate în gastronomie, conținutul scăzut în grăsimi și colesterol caracteristic făcând din această o alternativă dietetică și curativa pentru cei suferinzi (obezitate, colesterol mărit, diabet, regim...

Shepherd Pie/ Plăcinta ciobanului englez

In Mancaruri cu carne la 30 Iun 2013

Cartofii se curăță, se spală, se taie cubulețe și se pun la fiert, în apă cu puțină sare, cca. 25 de minute la foc mediu, semiacoperit. După ce s-au fiert se strecoară, se asezonează de sare, piper, nucșoară, unt, cașcaval și smântână, amestecându-se...

File de pui cu morcov și dovlecel ( rețetă dietetică!)

In Pui la 24 Iun 2013

Morcovul și dovlecelul se curăță, se spală, se taie rondele și se pun în vasul Wok încins, cu puțină apă, l-a sotat. Mușchiulețul de pui se taie bucățele, se adaugă  la legumele sotate, se adaugă cca. 2 linguri de ulei de măsline, se asezonează de sare și...

Pui cu legume chinezești, curry și lapte de cocos!

In Pui la 20 Iun 2013

Ceapa, ardeiul se curăță, se toacă mărunt și se sotează în puțin ulei de măsline. Se adaugă pulpele de pui dezostate, feliate și se lasă la înăbușit cca. 10 minute la foc mediu, acoperit. Apoi se adaugă mix-ul de legume chinezești, frunzele de coriandru,ciupercile,...

Cotlet de porc cu os la cuptor!

In Porc la 19 Iun 2013

Cotletul se feliază după forma oaselor și se asezonează de sare, piper și boia, și se așează înt-un vas tremorezistent. Ciupercile, ceapa să ardeiul se curăță. Ceapa și ardeiul se feliază, apoi  se așează între  feliile de carne. Pălăriile ciupercilor...

Mâncărică cu carne tocată, ciuperci, măsline şi fasole roşie

In Mancaruri cu carne la 13 Iun 2013

Carnea se prăjeşte în puţin ulei de măsline, apoi se adaugă ciupercile scurse de zeamă, se mai lasă la prăjit cca 10 minute, apoi se stinge măncărica  cu bulion. Se asezonează de sare, piper şi foi de dafin şi se lasă la fiert semiacoperit cca. 20 de minute, pentru a se...

Gulyas de porc

In Porc la 4 Iun 2013

Ceapa, ardeii se curăță se toacă mărunt și se pun la dinstuit în puțină grăsime de porc, cca 10 minute, neacoperit. Carnea se taie în bucăți potrivite, apoi se adaugă la amestecul de mai sus, se completează cu apă, cât să fie acoperit, se lasă la fiert la foc...

Fasole verde cu trei feluri de carne

In Mancaruri cu carne la 17 Mai 2013

Se curăță ceapa verde, usturoiul verde și se pun la călit în puțin ulei și apă. Între timp fripturile se mărunțesc, apoi se adaugă la amestecul de ceapă devenit translucid. Se asezonează de sare și piper, se lasă cca. 10 minute să se înăbușească, acoperit,...

Pulpe de miel aromate

In Oaie la 7 Mai 2013

Carnea de miel se spală, se înțeapă din loc în loc, iar în înțepătură se pune câte o bucățică de slănină sau usturoi. Se freacă cu puțină sare, piper, ierburi provencale și se pune într-un amestec (baiț) de vin, ulei de măsline și zeama de la...

Miel la proțap

In Oaie la 28 Apr 2013

Mielul achiziționat, trebuie să fie curățat de organe și pe cât posibil, tăietura de pe burtă, să fie cît mai mică.  Se trece la ”frecarea” lui cu sare grunjoasă și piper (să scape de celulită!), după care în mod obligatoriu se mai da o...

Chiftele marinate

In Mancaruri cu carne la 24 Apr 2013

Feliile de pâine se pun la înmuiat în apă rece, cca. 3 minute. Se amestecă energic cele două feluri de carne, până se omogenizează. Apoi se asezonează de  sare ,  piper , boia ,  usturoi . Se adaugă ouăle, pâinea stoarsă, făina, verdețurile...

Tochitură Panacris

In Porc la 16 Apr 2013

Ceapa și ciupercile se curăță, se toacă mărunt, se călesc în puțin ulei și apă. Între timp se taie carnea bucățele, cârnații rondele, apoi se adaugă la amestecul de ceapă și ciuperci. Se asezonează de sare, piper, boia, se completează cu apă și vin,...

Chiftele

In Mancaruri cu carne la 5 Apr 2013

Se amestecă energic cele două feluri de carne, până se omogenizează. Apoi se asezonează de sare, piper, boia , usturoi. Se adaugă ouăle, pesmetul, făina, verdețurile tocate mărunt și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele. Se formeză chifteluțe,...

Pulpe de pui cu mere, portocale și bere

In Pui la 4 Apr 2013

Pulpele se crestează, apoi se masează cu ulei de arahide, se asezonează cu sare, piper, curry, rozmarin, apoi se așează într-o tavă termorezistentă și se dă la cuptor, la foc mediu cca. 10 minute, cât să se rumenească, pe ambele părți. Apoi se adaugă merele feliate,...

Pulpă de miel cu mere, măsline și capere

In Oaie la 2 Apr 2013

Pulpele de miel se crestează din loc în loc, unde se introduc bucățele de usturoi și slăninuță. Apoi se masează, pulpele cu o emulsie din puțin ulei de măsline, muștar, sare, piper si rozmarin. Merele și lămâile se spală și se taie în bucăți, apoi se presară...

Pui cu fasole verde

In Pui la 26 Mar 2013

Ceapa, usturoiul, leurda se curăță, se toacă mărunt, călindu-se în puțin ulei și apă. După ce au devenit translucide, se adaugă ardeiul tocat mărunt și pulpele tăiate bucățele, se lasă la prăjit, cca. 10 minute. Se completează cu cca. 1 litru de apă, se...

Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin

In Porc la 24 Mar 2013

Mușchiulețul se curăță, se spală și se crestează puțin. Condimentele se amestecă în mojar impreună cu puțin ulei, cu acest amestec se ”masează” mușchiuleții și se pun la prăjit, într-o tavă termorezistentă, la cuptor ptr cca. 15 minute, neacoperit,...

Rață înăbușită în suc de ananas

In Rata la 10 Mar 2013

Rața se pune la fiert, în cca. 2000 ml de apă rece,  împreună cu zarzavaturile, curățate și lăsate întregi, în oala subpresiune, cu puțină  sare , cca 35 de minute. După ce a trecut perioada de fierbere, se dă deoparte capacul, apoi  se scoate...

Pulpă de porc cu ciuperci și praz

In Porc la 8 Mar 2013

Pulpa de porc se fasonează ca să iasă un dreptunghi, ce se poate rula, apoi se asezonează de sare, piper și se pune la rece, cca. 15 minute. Între timp se curăță prazul, ciupercile, apoi se toacă mărunt și se călesc în puțin ulei, cca. 10 minute, până ce prazul se...

File de pui cu sos de muștar

In Pui la 17 Feb 2013

Usturoiul se curăță, se mărunțește, se amestecă cu ceapa verde (eu am folosit ceapă din ghiveci!)  tocată mărunt, roșiile, muștarul, uleiul de măsline, uleiul de chilli și piperul, amestecându-se bine până se omogenizează ingredientele. Carnea se pune...

Varză murată cu bacon

In Mancaruri cu carne la 17 Feb 2013

Ceapa se curăță, se căleșete în puțin ulei si apă, împreună cu morcovii și baconul, tocate mărunt. Între timp varza murată se taie fideluță și se adaugă la amestecul de ceapă și bacon. Se asezonează de mirodenii, se transferă în oala sub presiune, se...

Tocăniță de porc cu ciuperci

In Porc la 10 Feb 2013

Su curăță ceapa și ardeii, se toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei și apa, cca. 10 minute la foc mic. Carnea se spală, se curăță de grăsimi, se taie bucățele ți se adaugă la amestecul de ceapa și ardei. Se călesc împreună cca. 10 m inute la foc mic,...

Musaca talmes-balmes

In Mancaruri cu carne la 4 Feb 2013

Cartofii se curăță, se taie în bucățele și se pun la fiert în apă rece cu puțină sare, cca. 20 de minute la foc mediu, neacoperit, spumându-se la nevoie. Ceapa și morcovul, se curăță, se toacă mărunt și se pun la dinstiut în puțin ulei și apă, cca. 5...

Ciocănele de pui cu capere și ciuperci marinate

In Pui la 31 Ian 2013

Deoarece ciocănelele se vor prepara în vasul roman, cufundăm vasul în apă rece, cca. 20 de minute. Între timp ciocănelele se spală, se curăță de eventualele pene, se crestează ușor și se asezonează cu sare, piper, boia, usturoi tocat și mirodenii. Muștarul se...

Ficat de vițel cu ceapă și mere

In Vita la 27 Ian 2013

Ficatul se curăță, se spală și se taie felii potrivite. Se topește untul într-o tigaie, se adaugă bucațile de ficat și se lasă la prajit, acoperit la foc mic cca. 10 minute, întorcînd-se pe fiecare parte. Într timp ceapa și merele se curăță, apoi se taie...

Tocană de berbecuț

In Oaie la 27 Ian 2013

Ceapa se curăță, se taie grosier și se pune la dinstiut/călit, în puțin ulei și apă, cca. 5 minute acoperit. După ce a devnit translucidă ceapa, se adaugă ardeii tocați mărunt, lăsându-se la călit cca. 5 minute acoperit la foc mic. Între timp carnea se curăță,...

Rulada taraneasca

In Porc la 11 Ian 2013

Fleica de porc se bate usor cu ciocanul de carne pana se uniformizeaza. Se scoate umplutura de carnati si se aseaza peste carne. Se ruleza usor carnea, se prinde cu bete de frigarui, se lasa la rece cca. 25 de minute. Apoi se scoate se portioneaza, se asezoneaza de mirodenii si  pune la...

Fasole rosie, carnati si orez!

In Mancaruri cu carne la 6 Ian 2013

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in putin ulei si apa, cca. 10 minute la foc mic. Intre timp se taie carnatii feliute medii, care se adaga apoi la amestecul de ceapa, gatindu-se la foc mediu, cca. 5 minute, neacoperit. Se asezoneaza de piper, foi de dafin, adaugandu-se zacusa si cca....

Afisate 151 - 180 din 290 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Azi vei tampi lumea cu atitudinea ta pozitiva. Spre seara e posibil sa fii arestat.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]