Panacris

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 08.02.2011

RETETE1565
PRIETENI373
Retete / Mancaruri cu carne

Friptura de prepelita

In Mancaruri cu carne la 1 Ian 2013

Se amesteca, sarea, piperul, cimbrul, vinul si uleiul de masline. Cu acest amestec se maseaza bine prepelitele, apoi se umplu cu felii de portocale si mere, se invelesc in prosciuto, se leaga bine cu ata, rezistenta la copt, si se  pun la copt, in  cuptorul preincins, cca. 50 de minute...

Mazare sote cu bacon

In Mancaruri cu carne la 29 Dec 2012

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Dupa ce a devenit translucida, se adauga mazarea si morcovii, se asezoneaza de sare, boia, piper si marar, se adauga cca. 300 ml. apa si se lasa la fiert semiacoperit cca. 15 minute la foc mediu. Baconul se taie fideluta,...

Orez cu ciuperci si carne tocata

In Mancaruri cu carne la 28 Dec 2012

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste cu putin ulei si apa, intr-o tigaie wok sau una mai inalta. Cand a devenit translucida se adauga carnea tocata, amestecandu-se continu ptr a nu se forma galuste de carne, ci sa ramana bucatele marunte. Apoi se adauga ciupercile, se asezoneaza de sare,...

Ceafa de porc cu ceapa, sunca si mere

In Porc la 26 Dec 2012

Ceafa se feliaza, pana aproape de baza, in cca. 8 felii. Ceapa se curata si se taie felii. In crestaturile cefei, se pun felii de ceapa si sunca. Se maseaza apoi ceafa cu sare, piper si mirodenii. Se aseaza ceafa intr-un vas de lut, care in prealabil, a fost cufundat in apa rece cca 20 de minute,...

Ciuperci umplute cu carne

In Mancaruri cu carne la 17 Dec 2012

Ciupercile se curata, se pun intr-o tava termorezistenta, pe un strat de bulion Panacris, se asezoneaza de sare, piper, ierburi provensale. Intre timp se curata ceapa, se toaca marunt, se pune la calit cu ulei si putina apa, apoi se adauga coditele de ciuperci tocate marunt si carnea tocata,...

Porc cu legume

In Porc la 13 Dec 2012

Ceapa galbena se curata, se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, se toaca marunt si se adauga la ceapa calita. Dupa ce s-au inmuiat se adauga bucatelele de carne si se lasa la gatit cca. 25 de minute, adaugandu-se cca. 300 ml de apa. Dupa ce e...

Ciocanele de pui la punga

In Pui la 9 Dec 2012

Ciocanelele se spala, apoi se pun in cele doua pungi. Se adauga amestecul de legume congelat si mirodeniile, dupa gustul fiecaruia. Se leaga pungile, se inteapa din loc in loc, se pun in tava si se dau la copt, in cuptorul preincalzit, cca. 35 de minute. Dupa cele 35 de minute, se scot ciocanele...

Varza murata cu carne si orez

In Mancaruri cu carne la 4 Dec 2012

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt, se pun la dinstuit in putina apa si ulei. Dupa ce legumele s-au calit, se adauga carnea tocata si orezul, amestecand continuu, (ptr a nu se inchega in galuste mai mari), se asezoneaza de sare, piper, boia, cimbru, foaia de dafin, cca 10  inute...

Varza acra cu afumatura

In Mancaruri cu carne la 26 Noi 2012

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei si apa, cca 5 minute la foc tare, neacoperit. Ardeiul se curata de seminte se toaca marunt si se adauga la ceapa calita, lasandu-se impreuna cca. 5 minute pana se inmoaie. Intre timp se toaca marunt afumatura si se adauga la...

Pui cu ciuperci, mandarine si ghimbir

In Pui la 25 Noi 2012

Pieptul de pui se taie fasii. Se pune la incins untul si calim fasiile de piept de pui pana se albesc. Adaugam peste carne, ciupercile scurse de zeama din conserva, semintele de floarea soarelui si in. Se asezoneaza de sare, piper si ghimbir, lasandu-se sa se rumeneasca putin. Se adauga...

Berbecut la protap

In Oaie la 18 Noi 2012

Pentru o asemenea lucrare, trebuie sa te pregatesti cel putin cu o saptamana inainte ( noi am inceput cu 2 sapt :D) ) . In prima saptamana se construieste protapul si se fac cumparaturile ptr ingredeinte;) Berbecutul se achizitioneaza inaite cu 3 zile de festin. Se curata de grasimi si...

Tocanita de pui si ciuperci

In Pui la 11 Noi 2012

Ceapa si ardeii se curata, se spala, se toaca marunt si se pun la dinstuit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ciupercile, fileul de pui, se taie bucatele si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sare, piper, boia si curry, se completeaza cu apa si vin cat sa acopere...

Tocanita cu organe de miel

In Oaie la 11 Noi 2012

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la dinstiut in putin ulei si apa. Intre timp se curata organele, se sapla si se taie cubulete. Se adauga la amestecul de ceapa, asezonandu-se cu sare si piper, completandu-se cu apa cat sa le acopere si se lasa la fiert la foc mic, acoperit, cca. 30 de...

Conopida cu file de pui

In Pui la 11 Noi 2012

Ceapa se curata, se spala se taie marunt si se caleste impreuna cu ardeiul tocat marunt, in putin ulei si apa. Conopida se desface buchetele, se spala si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Fileul de pui se taie bucatele potrivite si se adauga la amestecul de mai sus. Se asezoneaza de sare,...

Hamburgheri de casa

In Vita la 10 Noi 2012

Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei . Carnea  tocata se amesteca cu ouale, cu patrunjelul tocat si cu ceapa calita. Se asezoneaza dupa gustul fiecaruia, apoi se formeza hamburger care se prajejesc pe gratarul incins pentru aprox. 10 min.  Chiflele se taie pe jumate si se...

Chiftele clasice

In Mancaruri cu carne la 4 Noi 2012

Painea se pune la inmuiat in apa rece, cca. 3 minute. Carnea se amesteca energic, cu ouale, painea stoarsa de apa, sarea iodata, piperul, mararul tocat marunt si boiaua de ardei dulce. Dupa ce s-a omogenizat compozitia, se formeaza chiftelute, care se prajesc in ulei incins, pe ambele parti. Se...

Varza dulce cu piept de porc si carnaciori de bere

In Mancaruri cu carne la 28 Oct 2012

Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei si putina apa. Pieptul de porc se taie in bucatele, si se dinstuie cu zarzavatul, cca. 10 minute, acoperit, la foc mic. Intre timp varza se taie fideluta (eu am folosit ajutorul din dotare, Robotul cel...

Pulpe de pui cu ardei la cuptor

In Pui la 27 Oct 2012

Pulpele se curata, se spala, se ung cu ulei, se asezoneaza cu condimente si se pun la copt, intr-o tava termorezistenta, in cuptorul preincins cca. 20 de minute la foc iute, neacoperit. (Le-am cam bronzat un pic:D ) apoi se adauga vinul si se mai lasa la copt cca. 10 minute. Se servesc...

Pulpe de pui, bacon, mix de brocoli si conopida

In Pui la 24 Oct 2012

Pulpele se spala, se curata de piele. Se invelesc in feliile de bacon, se stropesc cu ulei de masline,  apoi se aseaza intr-o tava termorezistenta, se pun deasupra legumele, se adauga vinul si se pun la cuptor, la 200 g, cca. 20 de minute neacoperit. La final se acopera cu felii fine de...

Pulpa de porc cu pleutorus

In Porc la 19 Oct 2012

Ceapa se curata, se taie julien si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp carnea se curata, se spala si taie felii. Apoi se adauga la  ceapa calita, se lasa sa se perpeleasca putin, apoi se completeaza cu vin si apa, ata cat sa acoepre mancarica. Intre timp se curata ciupercile si...

Cotlete de porc cu praz

In Porc la 8 Oct 2012

Ceapa, prazul si morcovii se curata, se toaca marunt, apoi se calesc, cca. 5 minute, la foc mediu, neacoperit in putin ulei si apa. Intre timp, cotletele se asezoneaza de mirodenii si se prajesc la foc rapid, in puitn ulei da masline, pe ambele parti, pana se rumenesc usor. Coteletele rumenite se...

Prepelite cu ciuperci, capere si masline

In Mancaruri cu carne la 7 Oct 2012

Prepelitele se curata, se presara cu mirodenii, apoi se prajesc rapid in ulei, intr/un tuci pe toate partile. Prepelitele rumenite, se transfera in alt vas, se adauga vinul, apa, morcovii curatati, taiati rondele si ciupercile feliate, lasandu-se la fiert la foc moderat, acoperit cca. 25 de...

Pui Panacris

In Pui la 2 Oct 2012

Ceapa se curata, se taie felii si se caleste impreuna cu slanina tocata marunt, cu lingura o de ulei, cca. 3 minute, apoi se scoate cu o paleta si se pune deoparte.  Pulpele de pui se prajesc in 2 linguri de ulei, pana devin crocante. Se asezoneaza de sare, piper si mirodenii. Se adauga...

Ceafa de porc Santana a la Sidy

In Porc la 29 Sep 2012

Bucatile de ceafa se presara freaca cu lei de masline, se preasara condimentele, apoi se prajesc pe gratarul incins. Eu recunosc ca am folosit tigaia Doubleta;). Dupa ce fripturile, s-a rumenit pe ambele parti, se adauga vinul, caperele, piperul colorat si ardeiul kapia taiat marunt. Se lasa la...

Pui cu legume, curry si orez

In Pui la 20 Sep 2012

Ceapa, morcovul si ardeii, se curata, se toaca marunt, se pun la calit in ulei si putina apa, la foc iute cca. 10  minute. Apoi se adauga pulpele de pui, se asezoneaza de sare, piper, curry, se lasa la foc iute cca. 5  minute pana se impreuneaza gusturile, apoi se adauga orezul curatat...

Varza dulce cu sunculita taraneasca

In Mancaruri cu carne la 15 Sep 2012

Varza se curata de foile vestede, se da pe rindea ( eu am folosit robotul din dotare:D) ), se pune intr/un vas mare, se presara cu sare si ulei si se lasa la calit cca. 15 minute. Sunculita se taie bucatele, se adauga la varza calita, impreuna cu ketchup-ul Panacris ( vezi reteta aici: ...

Tortilla cu pui si sos Fajita

In Mancaruri cu carne la 15 Sep 2012

Carnea se spala, se taie fideluta si se prajeste intr-un vas wok, in putin ulei de masline. Intre timp se curata legumele, se taie cubulete. Condimentele Fajita, ce se gasesc in pachet se amesteca cu 100 ml apa rece si se pun peste carnea prajita, impreuna cu legumele. Se lasa la fiert cca 4...

Orez cu chilli con carne

In Mancaruri cu carne la 13 Sep 2012

Orezul ales si spalat se pune la fiert in apa clocotica cu putina sare, cca. 15 minute, la foc mediu. Dupa ce s-a fiert se strecoara, se trece print-un jet de apa rece si se presara putin ulei de masline peste el. Ptr chilli con carne vezi reteta aici (...

Chilli con carne

In Mancaruri cu carne la 13 Sep 2012

Ceapa si  usturoiul se curata si se toaca marunt. Apoi se inabusa in ulei, in vasul wok, iar dupa ce s-a inmuiat, se adauga carnea tocata si ardeii (kapia si cel iute) curatat si tocat marunt. Se lasa la prajit, cca. 10 minute pana se rumeneste carnea. Apoi se adauga fasolea, scursa de apa,...

Gulyas de porc a la Edi

In Porc la 10 Sep 2012

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie cubulete si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sare, piper, boia si mirodenii, se completeaza cu cca....

Afisate 181 - 210 din 289 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]