Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin

de Panacris in Porc, 24 Mar 2013 | 19818 vizualizari

 

Un fel principal sățios și gustos!

 

INGREDIENTE

  • mușchiuleț de porc 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • curyy,
  • rozmarin,
  • oregano,
  • cimbru,
  • cartofi albi cca. 1500 g,
  • ulei de măsline aromat cu usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin:

Mușchiulețul se curăță, se spală și se crestează puțin. Condimentele se amestecă în mojar impreună cu puțin ulei, cu acest amestec se ”masează” mușchiuleții și se pun la prăjit, într-o tavă termorezistentă, la cuptor ptr cca. 15 minute, neacoperit, întorcîndu-se pe fiecare parte.

Între timp se curăță cartofii, se feliază se asezonează cu sare, rozmarin și ulei de măsline, apoi se așează sub și deasupra mușchiuleților ”perpeliți” , se presară boia de ardei dulce, se acoperă cu folie de aluminiu și se dau la cuptor, cca. 45 de minute la 250 grade. Spre final se descoperă și se mai lasă cca. 5 minute ca să se rumenească.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchiuleț de porc cu cartofi aromați cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc in crusta de verdeturi la cuptor