Pulpă de porc cu ciuperci și praz

de Panacris in Porc, 8 Mar 2013 | 3456 vizualizari

 

Un super fel principal! Mai nou, adică de vreo jumătate de an, în pliantele Sellgros, Chef Giusepe prezintă câte o rețetă, aceasta chiar mi-a plăcut și a trebuit să o testez. E super gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • pulpă de porc cca. 600 g,
  • ciuperci 250 g,
  • praz 2 fire,
  • usturoi 1 căpățână,
  • ulei  200 ml,
  • ou 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc cu ciuperci și praz:

Pulpa de porc se fasonează ca să iasă un dreptunghi, ce se poate rula, apoi se asezonează de sare, piper și se pune la rece, cca. 15 minute. Între timp se curăță prazul, ciupercile, apoi se toacă mărunt și se călesc în puțin ulei, cca. 10 minute, până ce prazul se înmoaie. După ce s-a oprit focul se adaugă 2 căței de usturoi pisați. După ce s-a răcit compoziția de ciuperci și praz se adaugă oul, amestecându-se  bine până se înglobează. Amestecul obținut se pune peste carne, care se rulează și se prinde la margini cu scobitiri și se așează într-o tavă termorezistentă unsă cu puțin ulei, iar restul usturoiului, se așează peste ruladă. Se pune la cuptor ptr cca. 50 de minute la foc mediu, neacoperit. Atenție se taie după ce se răcește! Se serveste alături de garnitura preferată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc cu ciuperci și praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat