Acum cateva zile a pus Gaby pe Facebook un link cu o reteta: "Taci si inghite". Am tacut si am inghitit in sec, ce puteam sa fac... Norocul meu cu o bucata de cas cumparata de curand. Am mai inhatat repede ce-am gasit prin frigider si mi-am facut pofta.
Am dat casul pe razatoarea mare, l-am presarat cu sare si l-am framantat nitel.
Am pus mamaliga la fiert, iar la final am amestecat-o cu putin unt.
Carnaciorul l-am taiat felii si l-am pus intr-o tigaie incinsa, fara ulei, pana s-a rumenit frumos pe toate partile.
Am folosit o forma cu fund detasabil.
Am pus un strat de mamaliga in forma, apoi un strat generos de cas. Am aranjat rondelele de carnaciori deasupra.
Am adaugat al doilea strat de mamaliga si am presarat cas. Cu un polonic am format 3 goluri in care am spart cate un ou, cu grija, sa nu se destrame si printre oua am mai presarat putin cas.
Am pus totul la cuptor, maxim jumatate de ora, urmarind sa se faca ouale, nu prea mult, ci sa ramana usor moi.
Acum poftim la masa va mai zic!