Rulada taraneasca

de Panacris in Porc, 11 Ian 2013 | 5575 vizualizari

 

Consistent si rapid!

 

INGREDIENTE

  • fleica de porc cca. 600 g,
  • carnati proaspeti cca. 400 g,
  • sare iodata, cimbru,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • mustar clasic,
  • vin albdemisec,
  • cartofi rosii ,
  • ceapa galbena ,
  • sfecla rosie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada taraneasca:

Fleica de porc se bate usor cu ciocanul de carne pana se uniformizeaza. Se scoate umplutura de carnati si se aseaza peste carne. Se ruleza usor carnea, se prinde cu bete de frigarui, se lasa la rece cca. 25 de minute. Apoi se scoate se portioneaza, se asezoneaza de mirodenii si  pune la prajit in cuptor, rumenindu-se bine pe ambele parti, cca 20 de minute la 250 grade. Apoi se ung bucatile cu mustar si se pun din nou la prajit, cca. 5 minute, pe ambele parti, pana se va obtine o crusta frumoasa. Intre timp se curata legumele de coaja si se taie in bucati mai potrivite. Se adauga legumele peste bucatile de carne se adauga cca. 300 ml, vin alb demisec, se acopera cu foile de aluminiu si se da din nou la cuptor ptr cca. 25 de minute, pana se gatesc legumele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc