Panacris

9

Bucataras
Suprem

Bucuresti

Bucataras din 08.02.2011

RETETE1567
PRIETENI391
Retete / Mancaruri cu carne

Iepure la cuptor cu sos de rosii, praz si masline

In Iepure la 5 Dec 2014

 Pulpele de iepure se curăță de eventualele impurități, se spală și se așează într-un vas încăpător pentru marinare. Se amestecă toate ingredientele pentru marinadă și se taornăpeste carne, atenție, carnea să fie acoperită în totalitate. Se acoperă vasul...

Bucățele de porc, ciuperci pleutorus și mix de orez

In Porc la 6 Noi 2014

Bucățelele de porc se pun la dinstuit împreună cu ciupercile curățate și tocate mărunt, cca. 10 minute la foc mic, într-un vas Wokk, acoperit. Apoi se adaugă ceapa curățată și tăiată mărunt, se asezonează de sare și mirodenii, se adaugă cca. 250 ml de apă și se...

Fasole verde cu bucățele de porc

In Porc la 6 Noi 2014

Legumele se curăță, se toacă mărunt se pun în vasul aparatului Multicooker, apoi aparatul se conectează la sursa de de curent, se alege din Meniu, programul FRY, se apasă butonul START, se lasă la călit cca. 5 minute, cu puțin ulei de măsline, apoi se adaugă bucățile de carne...

Varză murată cu jumări și carne de porc

In Porc la 26 Oct 2014

Jumările și carnea tăiată cubulețe se pun laprăjit, în vasul Multicooker-ului, setat la programul FRY, ptr cca.6 minute. Între timp se curăță, toacă ceapa și varza murată, ce se adaugp la amestecul de jumări și carne, lăsându-se la prăjit cca 10 minute....

Gulyas din carne de curcan

In Curcan la 3 Oct 2014

Carnea se curăță, se taie bucățele potrivite. Aparatul Multicooker Phillips se setează la programul Fry, pentru 10 minute, se pun bucățele de carne la călit în untura de gâscă, pentru cca. 10 minute. Ceapa, ardeiul, morcovul, se curăță, se taie mărunt, se adaugă la...

Ciorbă de fasole boabe cu ciolan servită în pâine

In Porc la 21 Sep 2014

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere și să scăpați de schimbarea apei de trei ori ;). Fasolea se pune la fiert în apă rece după ce a fost prealabil scursă de apa în care a stat...

Pui cu sos de brânzeturi

In Pui la 15 Sep 2014

Mușchiulețul de pui se asezonează de sare, piper și ulei aromat, apoi se lasă la rece cca. 30 de minute. Carnea de pui se prăjește pe grill, în cazul meu tigaia Doubleta, la foc rapid, până ce se obține o culoare aurie, atenție să nu fie uscat și doar rumenit ;)...

Osso Buco a la Milaneze

In Vita la 31 Aug 2014

Se asezonează bucățile de carne cu sare și piper, pe ambele părți,  apoi se dau prin făină, să nu fie făină  în exces, după care se așează pe o farfurie. Aparatul Philips Multicooker se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul FRY,...

Escalop de porc cu ciuperci

In Porc la 31 Aug 2014

Feliile de carne se bat cu ciocanul pentru șnițele pe ambele părți. Aparatul Philips Multicooker se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul FRY, timp de gătire 30 de minute, în vasul aparatului se pune untul și 2 linguri de ulei de măsline, apoi apasă...

Fasole cu ciolan afumat

In Porc la 29 Aug 2014

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apă rece pentru a se umfla și să fiarbă mai repede. De această dată am testat aparatul Philips Multicooker pentru a fierbe fasolea. Se conectează la sursa de curent, se adaugă fasolea, după ce a fost în prealabil...

Pui cu curry și bere lemon

In Pui la 27 Aug 2014

Pulpele și pieptul, se dezpielițează, sper să fi scris corect:D, se taie bucățele potrivite, se asezonează de sare aromată și curry, apoi se lasă la rece ptr cca. 25 de minute. Cuc-ul a fost ocupat, așa că am scos de la naftalină, tigaia Dry Cooker. Am pus bucățelele de carne la...

Ciocănele de pui a la Padre

In Pui la 21 Aug 2014

Ciocănelele se spală sub jet de apă rece, eventula se curăță de tuleile rămase, apoi se asezonează de sare aromată și puțin ulei de măsline, se așează artistic într-o tavă tremorezistentă, în cazul meu una de ceramică, și se pun la gătit în cuptorul...

Pulpe de curcan în crustă de muștar

In Curcan la 30 Iul 2014

Într-un mojar se pune muștarul, uleiul de măsline, usturoiul curățat, sarea aromată și boiaua, se amestecă energic până ce se omogenizează toate ingredientele.  Pulpele se crestează, apoi se ”masează” cu sosul de mai sus. Se așează într-o tavă...

Bucățele de vită cu cartofi și varză dulce

In Vita la 30 Iul 2014

În oala vasului Multicooker-ului, se pune uleiul de măsline, se adaugă bucățelele de vită și usturoiul mărunțit. Se apasă butonul MENIU, apoi se selectează  programul FRY, se selectează COOKING TIME, se selectează 10 minute, apoi se apasă START și se amesctă ocazional....

Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

In Mancaruri cu carne la 29 Iul 2014

Carnea tocată se amestecă energic cu ceapa curățată, tocată mărunt, orezul, oul, un praf de sare iodată,  boia și  piper  proaspăt măcinat . În vasul aparatului Multi cooker de la Philpis, se răstoarnă conținutul borcanului cu sos de tomate, capere și...

Fasole verde cu ciocănele de pui la Multicooker

In Mancaruri cu carne la 26 Iul 2014

Multicooker-ul se conectează la sursa de curent, se apasă tasta Meniu, apoi se programează FRY pentr cca. 10 minute,se adaugă uleiul de rapiță și șase  ciocănelele curățate și spălate. După ce a expirat timpul, se procedează la fel cu celelalte șase ciocănele;) Între...

Legume umplute gătite la Multicooker

In Mancaruri cu carne la 21 Iul 2014

Dovleceii se curăță de coajă, se taie în trei bucăți tubulare, ce se curăță de miez și semințe, cu o linguriță, atenție la bază trebuie să mai rămână miez de dovlecel, ca atunci când se va umple cu compoziția e carne, să nu treacă în partea cealaltă....

Mușchiuleț de porc cu legume chinezești

In Porc la 20 Iun 2014

Mușchiulețul de porc să taie bucățele potrivite și se gătește la tigaia Doubleta, simplu, fără condimente sau ulei. După ce s-a prăjit bine se taie felii subțiri, ca și la shaworma. Între timp într-un vas Wok, se pune uleiul de măsline la încis, apoi se adaugă...

Friptură de cangur/ Kangaroo Steaks

In Mancaruri cu carne la 8 Iun 2014

Legumele se curață, se taie julien și se soteaza în ulei timp de 4-5 minute. Apoi se asezonează cu condimentele și se mai lasă la gătit cca 2 minute la foc mic neacoperit. După 2-3 minute se adaugă vinul, oțetul, sosul de soia, zahărul și se mai lasă sosul să fiarbă la foc...

Pulpă de porc, ghebe și ceapă

In Porc la 5 Iun 2014

Pulpa de porc se feliază, ca și șnițelele, se asezonează de sare și piper, lăsându-le la rece cca. 10 minute. Între timp ceapa se curăță, se taie rondele, apoi se înăbușeșete în puțin ulei și apă, la foc iute. După ce, ceapa a devenit translucidă, se...

Pui pe sticlă, varianta 2 ;)

In Pui la 14 Mai 2014

Puiul se curăță se spală apoi se tamponează cu un prosop de hârtie. Apoi se ”masează” pe dinafară și  interior cu ulei de măsline, se asezonează de  sare  aromată cu  cimbru , boia de ardei dulce, condimente garam masala. Între timp sticla...

Pulpe de miel la cuptor

In Oaie la 24 Apr 2014

Pulpele de miel se curăță și se așează intr-un vas încăpător, recomandat ar fi unul de inox. Uleiul amestecat cu vinul, mirodeniile și ceapa și pune peste pulpe, dacă nu se acoperă pe deplin, se mai adaugă apă, cât să fie bine acoperit. Se lasă la rece la marinat,...

Friptură de iepure

In Mancaruri cu carne la 13 Apr 2014

Carnea de iepure se masează cu mirodeniile și uleiul de măsline, apoi se pune într-o tavă termorezistentă, se completează cu vin și un pahar de apă, se dă la cuptorul preîncins, neacoperit cca. 15  minute ;) Apoi se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu și se lasă...

Gulyas din tineret bovin

In Vita la 11 Apr 2014

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin  ulei  si apa. Intre timp se curata ardeii, morcovii, apoi se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie cubulete si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de  sare ,  piper ,...

Pulpe de pui umplute, învelite in bacon

In Pui la 1 Apr 2014

 Pulpele de pui se bat bine, de preferat într-o pungă mai groasă, sau între două folii alimentare, se sărează și se lasă la rece cât timp se prepară umplutura. Carnea tocată, se amestecă cu oul de rață, pesmet 2-3 linguri, usturoiul presat, sarea, piperul...

Pulpe de curcan cu crustă de muștar

In Curcan la 24 Mar 2014

Pulpele curățate de eventualele tuleie, se pun la fezandat într-un vas mare, alături de ulei, vin, foi de dafin, usturoi zdobit cu coajă cu tot, cimbru, foaie de dafin, piper boabe, la rece cca. 30 de minute. Între timp se prepară sosul pentru crusta de muștar: într-un...

Bibilică la cuptor

In Mancaruri cu carne la 13 Mar 2014

Bibilica curățată bine de pene, se presară cu sare aromată, se unge cu ulei de măsline și se așează într-un vas înalt, se acoperă cu apă și vin, plus mirodeniile de mai sus. Se lasă la odihnă peste noapte în marinadă/baiț;) A doua zi se scoate din baiț, se...

Paprikaș de cocoș cu paste colorate

In Pui la 6 Mar 2014

Zarzavaturile și legumele se curăță, se toacă mărunt și se pun la înăbușit, împreună cu carnea de cocoș, timp de 15 minute la foc mic, acoperit. Apoi se adaugă cca. 2000 ml apă rece, se asezonează de sare, piper și mirodenii și se lasă la fiert la foc mic, acoperit,...

Mâncare de linte cu bacon și cârnați

In Mancaruri cu carne la 16 Feb 2014

Ceapa curățată, tocată se călește cu morcovul ras, în puțin ulei și apă cca. 5 minute la foc iute, în oala minune, adică oala subpresiune ;) Se adaugă cubulețele de bacon, cârnații tăiați bucățele, pasta de gogoșari, lintea, roșiile decojite apoi se...

Paprikas din carne de rățoi

In Rata la 3 Feb 2014

Ceapa se curăță, se spală și se taie rondele. Apoi se pune  se la călit în puțină zeamă de carne, de la supă, cca. 10  minute la foc mic neacoperit. Carnea se porționează se adaugă la ceapa călită, se pun 2-3 linguri de pastă de gogoșari, se completează cu apă,...

Afisate 91 - 120 din 290 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Azi vei tampi lumea cu atitudinea ta pozitiva. Spre seara e posibil sa fii arestat.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]