Pui cu curry și bere lemon

de Panacris in Pui, 27 Aug 2014 | 3224 vizualizari

 

Deoarece am achiziționat un pui familist, am avut la dispoziție 4 pulpe de pui. Bineînțeles că le-am completat și cu pieptul puiului. Scotocind pe site, după ceva simplu și gustos, mi-a făcut cu ochiul rețeta lui Anca_rm, http://www.bucataras.ro/retete/piept-de-pui-in-bere-lemon-51242.html. Am adaptat-o după ingredientele din frigider, vă asigur că a ieșit o bunătate.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui 4 bucăți,
  • piept de pui 1 bucată,
  • curry,
  • sare aromată,
  • bere lemon 150 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu curry și bere lemon:

Pulpele și pieptul, se dezpielițează, sper să fi scris corect:D, se taie bucățele potrivite, se asezonează de sare aromată și curry, apoi se lasă la rece ptr cca. 25 de minute. Cuc-ul a fost ocupat, așa că am scos de la naftalină, tigaia Dry Cooker. Am pus bucățelele de carne la prăjit fără niciun fel de grăsime, după ce s-au aurit, le-am stropit cu berea aromată cu lămâie, se lasă la gătit înăbușit cca. 15 minute până ce se evaporă berea și se obține un sos caramelizat. Se servesc ca atare, sau alături de diferite garnitură, cu salate de sezon.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu curry și bere lemon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptură de cocoş cu ghebe, în sos de vin roşu