Ei, acum vin cu o exiprată, care de fapt încă ne-a încântat papilele gustative în prima zi din 2015 ;) Până și Garfield ( pisoiul casei, care e degustătorul șef, nu a zis, nu fripturii delicioase!) ;) Spor și poftă bună!
Pulpa de vită feliată, până la jumătate, se unge cu ulei de măsline, se asezonează cu piper boabe, foi de dafin, berea și se lasă la rece, până a doua zi. Apoi se scoate din baiț, se pune în vasul aparatului Multicooker, se conetează la curent, se prograează din meniu, programul FRY, se apasă butonul START și se lasă la prăjit, cca. 10 minute pe ambele fețe, cu capacul deschis. Apoi se toarnă sosul de la Uncle Beans, se setează aparatul la programul STEW, pentru 60 de minute, se închide capacul și se lasă să-și facă treaba. Se mai completează cu puțină apă, la nevoie. După cele 60 de minute, se mai programează din nou pentru încă 60 de minute;) La final se asezonează de sare și piper proaspăt măcinat. Se servește fierbinte feliată, cu garnitura preferată și salata de sezon.
Noi am servit cu mămăliguță!
Spor și poftă bună!
1
în loc de Multicooker se poate prepara la vasul sub presiune ;)