Rețeta aceasta nu pot s-o revendic, mai mult TataZmeu s-a implicat:D. Dar, dacă nu are cont pe Bucătăraș.ro, a fost de acord să o postez pe contul meu. El s-a ocupat de la achiziționarea produselor, până la finalizarea lor;) Eu doar, am porționat mușchiulețul, și am pregătit vasele pentru gătit:D și cel mai important, aranjarea în farfurie și fotografierea :D!!! Ceea ce ia mult, mai mult timp, decât preparare acestui fel de mâncare rapidă:D. Gata cu vorbăria, să trecem la treabă! ;)
Mușchiulețul de porc să taie bucățele potrivite și se gătește la tigaia Doubleta, simplu, fără condimente sau ulei. După ce s-a prăjit bine se taie felii subțiri, ca și la shaworma. Între timp într-un vas Wok, se pune uleiul de măsline la încis, apoi se adaugă legumele chinezești pentru wok, congelate, se acoperă și se lasă la gătit, la foc rapid, cca. 10 minute. Dupoă cca. 10 minute se adaugă sosul de soia și se mai lasă la gătit, la foc iute cca. 10 minute, neacoperit.
Legumele și carnea se servesc fierbinți alături de sos Szechuan;)! Spor și poftă bună!
1
Zmeiii mei, mereu au pâinea alături, de data asta nici măcar nu au băgat-o în seamă, deși era pe masă;) Așa că asta e un nou început;)