Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2014 | 3825 vizualizari

 

Așa, titlul e cam pompos, dar prepararea în sine, tare simplă;) Spor și succes!

 

INGREDIENTE

  • Pentru perișoare:
  • carne tocată vită+porc cca 300 g.,
  • ceapă galbenă 1 bucată medie,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • orez cu bobul rotund cca. 4 linguri, ou 1 bucată,
  • Pentru sos:
  • sos de Tomate cu capere și măsline verzi de la Băneasa 1 borcan,
  • Pentru Garnitură:
  • paste serpentine de la Băneasa 3 căni,
  • apă 1 cană și 1/2 jumătate,
  • sare iodată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa:

Carnea tocată se amestecă energic cu ceapa curățată, tocată mărunt, orezul, oul,un praf de sare iodată, boia și piper proaspăt măcinat. În vasul aparatului Multi cooker de la Philpis, se răstoarnă conținutul borcanului cu sos de tomate, capere și măsline verzi, se setează aparatul al funcția BOIL, pentru 10 minute, și se apasă butonul START,  după ce  a expirat timpul, se adaugă perișoarele, formate din amestecul de carne de mai sus. Se setează aparatul  pe funcția STEW, ptr 40 de minute, se apasă din nou butonul START.   După ce s-a finalizat programul, vasul Multicooker-ului, se golește, se curăță și apoi se trece la gătirea pastelor. Se pun în vasul aparatului Multicooker, 3 căni de paste, 1 cană și jumătate de apă, apoi se închide capacul, se selectează butonul STEW pentru 20 de minute. După finalizare se deconectează aparatul de la sursa de curent. Farfuria se montează după gustul fiecăruia. Spor și poftă bună! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paprikas de pui cu galuste - la Multicooker